Свети Валентин за двама

Свети Валентин за двама

07.02.2020

5 идеи за подаръци, които да използвате заедно

С бързото приближаване на 14-и февруари всички вече правят планове за Деня на влюбените, независимо дали пишат лирични писма, или подготвят подаръци в опит да покажат на другия, колко много го обичат. Ние, от екипа на Mall Plovdiv, решихме да улесним господата със специален наръчник за по-лесно пазаруване, но с този текст искаме и да напомним, че нищо не казва по-ясно „ние сме заедно“ от подарък, който може да използвате двамата.

Често двойките, които са по-дълго във връзка, вече са си подарявали по-голямата част от препоръчваните дарове като бижута, бельо и прочие. За тях (а и за мнозина други) би било ценно да намерят нещо, което да ги сближава с любимия и да връща искрата. Всички знаем, че любовта не се празнува само на един ден, но пък той е чудесен повод да внесем живот във връзката си и да направим нещо заедно, което често, погълнати от ежедневни грижи, забравяме.

А ето и нашите 5 предложения, които да си подарите взаимно на Свети Валентин, обаче с условието от нас да ползвате като двойка:

Комплект чаши за чай/кафе

Denix

Това е подарък, който много ще допадне на домошарите сред вас. Да си пиеш чая или кафето в компанията на любимия човек сутрин е безценно, но рядко имаме време да се замислим за стойността му. А цялото преживяване става още по-уютно, когато имате специални чаши и отделите време, за да създадете по-различна атмосфера чрез детайлите. Превърнете си в традиция някои дни от седмицата да започват по-необикновено, за да дадат отличен старт на деня!

 

Карти-предизвикателства

Peep

Най-готините ни любовни срещи са тези, в които е изпълнено с наистина великолепни разговори – такива, в които наистина разбираме повече един за друг, откриваме това, което ни провокира, споделяме си това, което ни харесва и разкриваме как виждаме света. Този тип колекции от карти може да се използва именно за тази цел – за да провокира най-добрите версии на такъв тип опознаване.

Определено това не е типичен подарък, но гарантираме, че по този начин може да разкриете неподозирани страни на любимия човек. Забавна идея са и за занимание в романтичната вечер.

 

Билети за кино вечер

Има ли филм, който искате да гледате от актуалната кино програма, но все не остава време? Е, 14-и февруари е идеален, за да си подарите билети и да отделите час-два да се насладите на предпочитана кинолента. На този Свети Валентин по екраните в Cinema City ще се завърти романтичната комедия Връзкология, която разказва за млада, красива и успешна в кариерата си жена, която преминава през поредица от любовни епопеи, съпътстващи живота на всяка съвременна дама. Продукцията онагледява актуалните взаимоотношения между двата пола, изкарва пред света скрити желания, страсти, лъжи и е огледален образ но това, което се случва на нашите приятели, роднини и близки.

Вечеря вкъщи

С това предложение едва ли ще ви изненадаме, но има нещо много романтично във вечерята вкъщи на свещи. Дори и да не сте Гордън Рамзи в кухнята, подберете нещо съвсем лесно и бързо за приготвяне, а после обърнете повече внимание на обстановката и разбира се, на любимия. Не бързайте, оставете встрани електронните устройства и просто си говорете. Направете планове за дълго отлагано пътуване или разкажете за деня си. Ще се изненадате колко малко време отделяме за пълноценни разговори в забързаното време на имейли и съобщения в социалните мрежи.

Пъзели

Ciela

И последната ни идея е за всички влюбени, които обичат да редят малките късчета и заедно парченце по парченце да откриват голямата картина. Отново едно много сплотяващо занимание, за което рядко ни остава време. После може да го поставите в рамка и да го закачите в дома си, за да ви напомня за деня и повода.

А каква е вашата идея за Деня на любовта и виното?

Правила на промоциятаНамери в мола