Forbrukslån svar med en gang | Peliläppäri | Visa Kredittkort | Billigste Strømleverandør | Billigste Hjemmealarm 2019 | Inntektsforsikring | Billigste Mobilabonnement 2019 | Murer
Имаме ли нужда от персонален стилист?

Имаме ли нужда от персонален стилист?

17.01.2020

Сигурно си мислите, че личните стилисти са само за известни личности и едва ли всеки, особено в България, може да си ги позволи. От друга страна, като модерни жени, всички искаме да изглеждаме страхотно, нали? Без значение дали работим от вкъщи, ходим в офиса, или сме в отпуск по майчинство, външният ни вид е приоритет.

А един от най-големите проблеми при изграждане на перфектната визия безспорно е намирането на правилните дрехи, които да отговарят на нашия образ и особености на фигурата ни. За такива случаи е и най-новата кампания на Mall Plovdiv, с която през 2020-а даваме възможност на желаещите да спечелят личен стайлинг по зададен повод и бюджет. Срещата с професионалист в областта безспорно ще помогне да се отпуснете и да разберете повече за личния си стил. Може да изберете консултация както за всекидневието си, така и за специални събития, на които искате да изглеждате зашеметяващо.

А ето и няколко случая, в които такъв тип консултация ще е изключително полезна, за да се чувстваме добре в кожата си.

След трансформация на фигурата

Току-що сте загубили голяма част от теглото си и се чувствате невероятно! Но понякога може да е наистина трудно да разберем как да облечем „новото си аз“. След като сме работили супер усилено, за да отслабнем, гардеробът ни все още е пълен с дрехи в по-голям размер. Няма нужда наведнъж да променяте всички любими цветове и кройки, но няма нужда и да се обличате точно така, както преди.  Напълняването също е период, в който никоя дама не се чувства добре в тялото си. За съжаление, понякога то не зависи само от начина ни на хранене и не трябва да е повод, за да носим само широки и тъмни дрехи материи. И в двата случая стилистът професионално ще ви посъветва кои са силните страни на новата ви фигура и заедно ще се спрете на варианти, които са подходящи, но и модерни и пасващи на излъчването ви.

За специални случаи

Официалните събития или дори започването на нова работа също са поводи, в които консултацията със стилист би била от голяма помощ. Да знаеш, че изглеждаш фантастично във важен ден, е огромен тласък за увереността и неминуемо ще се отрази положително на настроението и цялостния вид. По-празничните артикули често нямат общо с това, което носим в ежедневието си, а и са отличен повод, за да експериментираме със стил, в който не се осмеляваме да се видим. Професионалистът ще изгради синхронна визия и така ще ви накара да се чувствате превъзходно.

След преживяване на основно житейско събитие

Когато нещо важно се случва в живота ни – раздяла, раждане, смяна на местоживеене, често се чувстваме тотално изгубени и съвсем не на себе си. Един нов гардероб или поглед отстрани на нашата личност със сигурност би помогнал. Така няма да попаднете в рутината на носенето на едни и същи дрехи, а ще може да разбъркате малко нещата и дори да откриете неподозирана в себе си страна.

Когато синдромът  „Нямам какво да нося“ ни е до болка познат

Един от най-често срещаните „проблеми” на дамите. Това се случва с всички нас в един или друг момент. Факт е обаче, че огромна част от усещането, че няма какво да облечем, идва от това, че не сме сигурни как да комбинирате и аксесоарите си, нямаме изграден стил или пазим остарели дрехи. Ето тук стилистът ще помогне със съвети, защото не е нужно всеки да е фен на модните списания и да следи последните тенденции. Заедно в разговор може да се спрете на дрехите, които ви носят радост и същевременно са класики, или актуални в момента.

Ако търсите своя нов стил

Имате ли любима модна икона, чийто стил искате на наподобявате? Това е добра отправна точка, която стилистът  може  използва като муза, за да започне да създава вашия личен стил. По този начин ще отличите определени кройки и аксесоари, които винаги да търсите в колекциите за създаване на консистентност във визията.

Когато искате тотално да промените имиджа си

Има толкова много причини да търсите пълна промяна в имиджа – нова връзка, край на стара или смяна на работа, а въпросът „защо” не е толкова важен, колко отправната точка – „как да и откъде да започна?”

Стайлингът не е само за бляскави моменти и вечерни събития, той е по-скоро цялостно усещане, което стилист и клиент могат да постигнат, за да се чувствате добре в кожата си. Да знаем, че сме облечени и изглеждаме страхотно,  ще ни направи по-уверени в начина, по който се представяме пред останалите и ще се отрази на цялостното впечатление на другите за нас.

Забавно е, включете се!

Правила на промоциятаНамери в мола