Незалязващо слънце

Незалязващо слънце

17.12.2019

фотография: Георги Андинов
стайлинг: Антония Йорданова
грим и коса: Алина Манова
модели: Мари и Кристина@Inter models и Стефани

Предпразнично се потапяме в блясък и стилово многообразие от бижутата, в които всяка дама ще открие себе си – от семпъл размер и затоплящо злато до обемни форми и хладна стомана.
За тенденции няма да говорим, защото изборът на бижу е като изборът на аромат – строго специфичен и като подпис под картина, затова правим преглед на огромното разнообразие от стилове и изразни средства и оставяме последната дума на вас!

Изчистените линии винаги кореспондират успешно с блясъка, създавайки чудесен баланс, който превръща бижуто в ненатрапчив акцент, какъвто трябва да бъде!
Със сет като този е малко вероятно да допуснете грешка, особено, ако тоалетът гарантира открита шия.

Огърлица, 117 лв., и обеци, 293 лв., SALVATORE PLATA от REDS

 

Забележителна орнаментика и акцент в студената гама ни отвеждат в Далечния Изток и провокират дамите, които предпочитат бижутата да участват в цялостната визия, а не просто да я допълват.

Обеци, 172 лв., и колие, 96 лв., от SENSE

 

Щом предстои пищна вечер с претенциозен дрескод, няма да ви говорим за умереност, а направо ще ви хвърлим в този златно-бляскав водопад! Приберете косата, за да дадете шанс и на обеците да се видят добре! А ако в последния момент изберете по-затворен тоалет, можете да се лишите от огърлицата и да запазите само тях.

Огърлица и обеци, 590 лв. за двете, от INVOKE

 

В случай, че за вас стойностното бижу не е злато и разкош, на помощ идват среброто и стоманата. Те винаги са чудесен избор при марките с по-необичаен подход към дизайна. Бъбривите елементи в огърлицата предполагат по-минималистичен дизайн в обеците, което пък ги превръща в напълно достатъчен акцент, дори и при по-casual стайлинг.

Огърлица, 370 лв., и обеци, 186 лв., UNODE50 от щанд THOMAS SABO / UNODE50

 

При някои дами изборът на бижута е просто още един начин да надградят неповторимата си идентичност и завиден вкус. За тяхната правилна селекция се грижат цели брандове, чийто подход съвпада като усещане за стил. Ще ги познаете по асиметрията, провокативните комбинации от форми и материали и неочаквания smart дизайн.

Обеци APM MONACO, 218 лв., и гривна, 430 лв., от JULIANY

 

За националния фолклор се носят легенди, но истината е, че не всеки успява да го интерпретира с вкус, когато послужи за вдъхновение. Нежен прочит в сребро, откриваме за всички, които искат да носят частица от емблематичните елементи от българските носии без да рискуват да си направят лоша услуга и с пълната увереност, че не се изисква специален повод, а само желание.

Колие, 199 лв., и обеци, 99 лв., MY SILVER

 

Има бижута без сезон и без нужда от реклама! И понеже знаем, че това колие и нежните като кацнали снежинки обеци ще бъдат перфектен избор завинаги и не само по Коледа, бързаме да подскажем, че в PANDORA има не само емблематични талисмани!

Колие, 98 лв., и обеци, 49 лв., от PANDORA

 

За да залепнете като магнит към метална повърхност за бижута с размерите на зрял плод, трябва да имате богат опит с аксесоарите и да сте с ясното съзнание, че в този случай роклята ще бъде допълнението, а гривната и обеците ще влязат в главната роля. Ние адмирираме тази концепция и вярваме, че ще бъдете звездата на вечерта!

Гривна, 1 499,90 лв., и обеци, 389,90 лв., от GLAMOUR LUX

 

Златната ябълка е с размерите на голямо грахово зърно и проблясва в топло жълто, но е обгърната от ювелирна златна змия и ляга нежно над гърдите. Дали обичате символиката или просто сте ценител на детайла, тези украшения имат място в кутията ви за бижута.

Обеци, 291 лв., и колие, 389 лв., TI SENTO от TIMELAND

 

Можете да превърнете обеците в единствен и категоричен акцент, който да комбинирате с различна по стил визия и винаги да се усещате комфортно с избора си. Комбинацията от обем с гладка и текстурирана повърхност в едно е подход, който гарантира завършен вид и ги прави специални и изпипани.

Дизайнерски обеци, 733 лв., от GIULIAN

 

Птичите пера винаги са били сред едни от най-изящните и красиви мотиви – стилизирани, принтирани, декорирани. Тази зима са основно вдъхновение на една от любимите марки за бижута и интериорни украшения, посветено на блясъка в най-добрия му вариант. Дори да си подарите целия сет от колие, гривна и обеци, ние заставаме зад идеята да ги носите по отделно, за да поставите акцент върху красотата на всеки от елементите.

Обеци SWAROVSKI, 490 лв.

 

Ако вярвате, че от капан за сънища винаги има нужда, значи сме открили най-изящния и елегантен модел, който да е винаги с вас! Даже можете да сложите и два, нежно спускащи се край лицето, превръщащи визията в разкошна бохо приказка в духа на 70-те!

Обеци IMIKS, 228 лв.*

*Очаквайте магазин IMIKS от 21 декември 2019 г. в Mall Plovdiv, етаж 1.

 

 

Намери в мола