Най-желаните детски играчки тази Коледа

Най-желаните детски играчки тази Коледа

13.12.2019

Дойде и това дългоочаквано време от годината, когато всички дечица трескаво записват желанията си на лист и ги изпращат с надеждата за подаръци под елхата. Независимо дали разбират цялата суматоха или вече очакват будни до полунощ добрия старец, еуфорията им е заразителна.

Списъкът обаче всяка година е безкраен, а най-често предпочитаните играчки са няколко определени вида. Затова от екипа на Mall Plovdiv ще улесним Дядо Коледа и ще отличим безспорните любимци на момченца и момиченца.

Комплект за игра “ГИГАНТСКА ОСМОРКА” 

Hippoland

Тези комплекти предлагат усещането за Hot Wheels® игра с тематичните колички, супер яките оранжеви писти и изстрелвачки. С тяхна помощ може да изградите както собствена писта, така и да допълните елементи към вече съществуваща такава. Почти няма детенце, което да не си е поръчвало поне веднъж писта за Коледа. А често това се превъща в голямо забавление и за татковците.

BARBIE Кемпер

Hippoland

За почитателите на емблематичните кукли също има предложение. Този път под формата на каравана за път, която се трансформира в място за къмпинг, игри и сън. Тя е с уникален розов дизайн, а чрез натискането само на едно копче стената ѝ се превръща в страхотен басейн пързалка. Бaceйнът мoжe дa ce cвaля и изпoлзвa oтдeлнo.

Oт eднaтa cтpaнa имa xyбaвa бaня c тoaлeтнa, a oт дpyгaтa – ĸyxня c мивĸa, пeчĸa и xлaдилниĸ, чиятo вpaтa ce oтвapя. В комплекта има и лагерен огън, за да „изпече” детенцето вкусни маршмелоу бонбони.

Ангелска кухня

Playsense

И без значение от пола, „готвенето” със сигурност се нарежда сред една от най-предпочитаните сюжетно-ролеви игри. В който и списък от градината за подаръци да надникнете, ще попаднете на поне две-три едни и същи желания. Всъщност, това е една много полезна играчка, която дълго задържа вниманието. Обикновено след 2-годишна възраст децата започват да имитират действията на родителите си.  Все повече се вълнуват какво правят мама и тати в кухнята и как приготвят вкусни ястия всеки ден. В играта с тази кухня те развиват елементарни хигиенни навици. Научават, че преди готвенето първо мием ръцете, след това подготвяме продуктите, включваме котлоните посредством копчетата на печката и играта на готвачи започва.

Компектът съдържа: микровълнова, фурна, мивка и котлон. Копчетата за степени издават характерен звук, а кранчетата на мивката се въртят в двете страни. В кутията ще намерите още: лъжица, шпатула, солници за сол и пипер, часовник, на който детето може механично да придвижва стрелките.

Плюшени играчки

Doudou et Compagnie

И ако в желанията на мъниците има плюшено животинче, то тази година задължително наминете през щанда на френската марка. Коалите са страшно мекички и ще се превърнат в отлични приятелчета на дечицата. Симпатични и гушкави, те помагат много при заспиването, а най-малкият размер е подходящ и за пътувания и разнасяне навсякъде.

Игрален комплект НАБЛЮДАТЕЛНИЦА

Hippoland

Сигурно няма дете до 5-6 годишна възраст, което да не е фен на смелите кученца. Комплектът е с реалистични звуци и светлини. Може да изкачвате анимационните герои с асансьора догоре и след това да ги спускате по пързалката.

500 въпроса и отговора

Ciela

Завършваме селекцията и с нещо за по-големите. За тези, които са във възрастта на въпросите и любопитно търсят всякакви отговори. Макар и вече да не спада в категорията на играчките, енциклопедията е отличен подарък за подрастващите. В илюстрованото издание децата в училищна възраст ще намерят синтезирана информация от областта на естествените науки, географията, историята, културата, науката, екологията и много други. Енциклопедията покрива теми като образуването на Земята и първите живи организми до ядрена енергетика и анатомия на човека, което я превръща в ценен помощник в подготвката на уроците. Тя е и източник на допълнителни знания за любознателните читатели и с широкия си обхват на теми ще се превърне в незаменим справочник дори за цялото семейство.

Подготвихте ли вече подаръците и какви са вашите идеи?

Правила на промоциятаНамери в мола