Идеи за оригинални подаръци, които да не ни разорят

Идеи за оригинални подаръци, които да не ни разорят

13.12.2019

Коледа наближава, а списъкът с желаещи за подаръци става все по-дълъг. Колкото и да обичаме празниците, неминуемо те са свързани и с доста големи разходи. Обикновено тогава посещаваме всичките си роднини и приятели и имаме нужда от идеи за дарове с отношение, които обаче да не ни накарат да задлъжняваме на банката например, или да броим стотинките до заплата.

Това е причината от екипа на Mall Plovdiv да подготвим за вас кратък списък с някои идеи за интересни подаръци, които са подходящи както за размяна на работното място с колеги, така и при по-неангажиращи гостувания.

Чаша със забавно послание

Peep

Всички използваме чаши, нали…Независимо дали ще си пием в тях кафето или питието, или ще ги ползваме като аксесоар към тоалета J. А забавните и красиво изработени такива винаги влизат в употреба, така че първото ни предложение е чаша с интересно послание. Може да е просто закачлив надпис или пожелание, идващо от сърцето, това зависи от човека, за когото е предназначена. В момента артикулите за из път са много актуални и все повече хора предпочитат да заложат на своя собствена термочаша, когато поръчват кафе от любимото си заведение сутрин към офиса.

Стойка за смарт телефон

Kreo

Кога, ако не в ерата на мобилните комуникации ще имаме нужда от такава джаджа, за да гледаме клипове или да качим сторито си в Инстаграм! Стойката за мобилен телефон е изработена от шперплат и е много удобна, когато провеждате видео разговори, записвате видео за социалните мрежи или Youtube. Може би не е нещо, което ще си купите сами, но в момента, в който го имате, ще оцените предимствата му.

Закачалка за дамска чанта

Denix

Това е аксесоар, на който дамите със сигурност ще се зарадват. Често по заведенията не е предвидено място, на което да поставите дамските си чанти, а прибирането на стола зад вас, не е удобно. В такива случаи лесно може да извадите закачалката и да я закрепите на ръба на масата. След това закачате в близкия до вас край чантата си и няма да ви смущава и пречи по никакъв начин.

Цветни чорапи

Collective, District

Подарък, който може да бъде и изключително личен. Ако познавате добре човека, за когото са предназначени, изберете му най-щурия дизайн с любим герой или цветова комбинация. Посветили сме им цяла статия как най-лесно да ги съчетавате, така че грабвайте предпочитания модел. Те определено не само ще стоплят краката ви, но и ще направят цялата визия по-интересна и запомняща се.

Карти с предизвикателства

Peep

Този тип подаръци са много подходящи за колегите в офиса, като сме подбрали едно Instaphoto предложение за всички фенове на социалната мрежа. Всеки ден ще имате по една активност, която ще спомогне за увеличение на последователите ви. Предлага серии от #снимки на набиращи популярност теми, за да получите желаните лайкове онлайн. Добра идея е и за организиране на състезания в екипа.

Арт бижу

Мънисто

Аксесоарът е това, което превръща обикновеното в завършено, атрактивно и убедително, а арт бижутата са тези, които могат да ви направят уникални. Изборът на такъв тип подарък винаги е свидетелство за лично отношение от подаряващия. Може при желание само да подберете мънистата, цветовете и дори стила на избраното бижу. Подходящо е както за дами, така и за господа, които обичат да допълват визията си. А цената отново, зависи само от вас.

Не забравяйте никога към подаръка красивата опаковка и цвете, за да направите избора си още по-личен.

Намери в мола