5 начина да изградиш тоалета си около чифт обувки

5 начина да изградиш тоалета си около чифт обувки

05.12.2019

Всяка сутрин се събуждаме, полагаме внимателно грижа за кожата си, гримираме се и след това неизбежно заставаме пред гардероба. Тогава настъпва и най-трудната част от деня (особено за дамите). Толкова много дрехи, а накрая – нищо за обличане. Познато, нали? Този сезон обаче предлагаме да направим радикална промяна и да започнем с изграждането на тоалета от долу нагоре. В края на краищата обувките могат изцяло да издигнат визията на друго ниво, но и може да получим абсолютно обратния ефект с неправилно подбран модел.  Затова екипът на Mall Plovdiv ще отличи няколко основни насоки, които да имате предвид, когато се чудите сутрин пред огледалото и избирате тоалет за деня.

Играйте с пропорциите

Това правило е много просто. В случай че сте решили да заложите на високи ботуши (около и под коляното), подберете нещо по-късо за обличане. Оставете малко „въздух“ между горната и долната част, за да акцентирате върху красивите обувки. А ако се спрете на боти до глезена, тогава съветваме да заложите на скини дънки или такива със скъсени крачоли, за да се подчертае извивката на ботата.

Кожа от глава до пети

Една от най-големите тенденции през есенно-зимния сезон е именно кожата. Във всичките ѝ форми и навсякъде. Затова предлагаме да започнете с чифт меки ботуши, да комбинирате с прилепнал клин и да завършите отгоре с кожено яке. Това е класика, която никога няма да излезе от мода и е подходяща както за всекидневие, така и за излизане вечер. Още по-интересно би се получило, ако вкарате няколко цвята кожа в тоалета си.

Противоположностите се привличат

Третият ни вариант е комбинацията от актуалните кубинки с нежна и ефирна рокля. Това гарантира, че видът никога няма да е захаросан и прекалено кукленски. Съчетанието на груби и женствени елементи в облеклото създава страхотен баланс и когато го овладеем, е белег за отличен стил.

Тренд 2019 при обувките

Тежките кубинки не се вписват във стила ви!? Тогава предложението ни е да заложите на вдъхновените от викторианската епоха обувки с връзки по цялата дължина. Те прилепват много добре по крака и се съчетават отлично с дънки с по-широк подгъв. Флоралните рокли също са елемент, който би изпъкнал на фона на такъв тип обувки.

Един десен, който се прелива във всичко

Сигурно вече знаете, че животинските мотиви са абсолютен хит на модния подиум за 2019/2020-а година. Предполагаме, че имате и поне един чифт с леопардов или змийски мотив. А сега си представете колко по-ефектно би изглеждал той, комбиниран с тоалет в същия десен. На пръв поглед може и да звучи стряскащо, но погледнете на цялата визия просто като монохромна тенденция.

Този подход за изграждане на външния вид вероятно звучи като старата българска поговорка „Пришива на копчето балтон”, но е добра опорна точка, когато нямате никаква идея какво искате да облечете. В модата изобщо не е грешно да тръгнеш от малкия детайл. Когато той е впечатляващ, красив и привличащ погледите, дори и да се комбинира със съвсем бейсик елементи, ще се получи приятен за окото тоалет.

За още идеи погледнете и един от последните ни текстове за спецификите на ботите, ботушите и кубинките.

Правила на промоциятаНамери в мола