Една чанта за всеки сезон – O Bag

Една чанта за всеки сезон – O Bag

29.11.2019

O bag е италианска компания, която навлиза на международния пазар за моден дизайн през 2009 г., създавайки продукти от иновативни материали, предлагани под слогана Made in Italy със стил и качество. Днес O bag е позната като лидер на пазара с уникалната си концепция за персонализиращи се артикули, създадени и проектирани в страната на Апенинския полуостров, използвайки най-съвременни материали като XL Extralight® силикон. Широката продуктова гама обхваща освен O bag чанти, заедно с техните компоненти и аксесоари, също така – часовници, очила, гривни, обувки и аксесоари за дома.

Компанията в момента управлява и използва потенциала на различните пазари, благодарение на развитието на търговията на дребно, започнало през 2012 г. С марката O bag, тя вече присъства в над 40 страни, с динамичен и чувствителен подход към еволюцията най-вече на нуждите на обществеността. O bag се базира на концепцията: “O” (ONE) Единствен (уникален), Собствен (OWN) , (ORIGINAL) Оригинален. Клиентът може да персонализира и да създаде единствен по рода си,  собствен и абсолютно уникален аксесоар чрез смяна само на един от компонентите.

Това се оказва много успешна стратегия, която позволява, купувайки една база, да превърнем чантата си в подходяща за всяка смяна на сезона само с помощта на няколко аксесоара. Всъщност, за последните години концепцията доста се развива и в момента може да избирате измежду голямо разнообразие от основни тела. O Bag Classic е стандартното и пасващо на абсолютно всеки стил, но и за тези, които искат нещо по-нестандартно има избор. Mini, Twist Mini, Moon – всички те идват в огромен брой цветове. В случай че действително ще ползвате своята чанта във всеки сезон, тогава съветваме да заложите на нещо по-неутрално – Sand, Silver, Black, Graphite. Вътрешните джобчета са и следващото нещо, което да обмислите. Тук направо се губим в морето от разцветки. Страхотно е да можеш да съчетаеш нещо по-откачено като външен цвят и декорация с нещо още по-нетрадиционно като вътрешност. Дръжките също зависят единствено от личните предпочитания – къси или дълги. И така съвсем постепенно стигаме до аксесоарите за горната част, които са просто уникални. Кожички и „пуловери” за зимата или геометрични мотиви за по-топлите месеци.

Що се отнася до съчетаването, най-хубавото е, че O Bag си подхожда с почти всичко от ежедневния ни стил. Виждаме я много често в комбинации с маратонки, балеринки и дори токчета. Някои от по-новите версии (Queen, Mini) са подходящи и за вечерни излизания с приятели. А чувството, че само с една смяна на дръжката, ще имате абсолютно различна чанта, е наистина незаменимо. Това спестява място в гардероба, а и намаля до минимум онзи досаден момент, когато трябва да прехвърлиш всичко.

Почиства се само с топла вода и сапун, като се използва мека кърпа. Материалът е непромокаем, така че няма опасност да я развалите. Неслучайно вече брандът има множество почитателки, които следят новите предложения за всеки сезон и сменят постоянно аксесоарите си.

А как би изглеждала вашата O Bag?

Правила на промоциятаНамери в мола