Екзотичните тайни на арабските ухания

Екзотичните тайни на арабските ухания

28.11.2019

Щандът на Arabian’s Secret привлича с изкусителни аромати

За красотата и чара на арабските жени се носят легенди. Вероятно славата им на екзотични красавици се дължи на факта, че те най-често са покрити от глава до пети и външният им вид се дължи по-скоро на въображение и предположения. Едно обаче не можем да отречем и то е силата на техните ухания. Те винаги са били възприемани като обаятелни и съблазнителни, носещи усещането за лукс, страст и класа.

Съвсем отскоро на партера в Mall Plovdiv отвори щанд специализиран бранд за най-фините творения от Изтока. Arabian’s Secret започва своята история от Дубай, където  двама вдъхновени и запалени приятели по висшата парфюмерия оставят куфарите си, за да дадат живот на своите идеи. Преди това те пропътуват целия свят в търсене на искрицата уникален аромат, а от тяхната обща страст се ражда парфюмерийна къща, инспирирана от душата на този космополитен, амбициозен и авангарден оазис, където културите се сливат в хармония. Самите аромати се произвеждат във Франция и целта им е да съчетаят  по-нежния европейски вкус със силата на арабските аромати.

Arabian’s Secret отварят пред нас вратите на цял свят от фини нотки, където най-нежните благовония  се смесват в безкраен парад от неземни ухания. Те са абсолютно неподвластни на тенденциите, изключително характерни парфюми, създадени от най-благородни суровини. Последователно сложни, екстравагантни, сладострастни или интимни, произведенията на Arabian’s Secret дестилират чар и съблазън, разкривайки уникалната индивидуалност на всеки, който ги носи.

Всички парфюми на бранда са нишови аромати, разказващи истории за далечни светове. Те са лимитирани и когато аромат се изчерпа, той не се повтаря отново. С изключително високо съдържание на етерични масла, което гарантира както висока трайност, така и наситеност на вложените суровини. В момента на щанда може да тествате няколко различни ухания, като един от най-предпочитаните за този сезон е ULYANA.

Това е ориенталско-флорален аромат, възприеман като ода на непреходната женственост. Започва като плодова мъгла с нотки на касис и круша, за да разцъфне постепенно в романтичен цветен букет от ирис, жасмин и портокалов цвят и след това, подобно на тайна градина, да се разкрие в базовите нотки на съблазнителната ванилия, тонка, пралина и пачули.

NUIT COLOREE е не по-малко чувствено ухание, което моментално привлича вниманието ни с леко цитрусовия привкус на мандарина, примесено със сладостта на жасмин и пиперливостта на джинджифил. Подсилена с нотка сол, сърцевината му пък се развива в уюта на ванилията, примесена с опияняващите нотки на амбър, кашмир и сандалово дърво.

За почитателите пък на по-приглушените и меки аромати е Persian Musk, който съвсем деликатно заявява уханието си по кожата.

Парфюмите са и едни от най-предпочитаните подаръци, независимо от пола, така че задължително си отделете време, за да отидете на място и да усетите притегателната сила на Arabian’s Secret.

Правила на промоциятаНамери в мола