„Диви и щастливи“ – Фен среща в Mall Plovdiv и премиерна прожекция

„Диви и щастливи“ – Фен среща в Mall Plovdiv и премиерна прожекция

25.11.2019

28 ноември ще бъде феноменален в Mall Plovdiv! Ела да се срещнеш със звездите на “Диви и щастливи”, а след това те очаква и самата премиерна прожекция на филма. Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано идват в Пловдив, за да се снимат с почитатели и раздават автографи,, така че не забравяй да вземеш със себе си най-хубавата си усмивка и добро настроение.

Дата:     28 ноември (четвъртък)

Място:  3-я етаж на Mall Plovdiv

Час:      18:00 часа фен среща

19:00 часа прожекция. Билети тук: https://bit.ly/2D4qgmH

Не закъснявай! https://bit.ly/2pOQozd

„Диви и щастливи“ е новото българско филмово приключение. Обикнатият от публиката екип на “Привличане” сега се впуска в романтични преживявания по пътя. Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са приятелки от деца с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Боряна е влюбена отново и е готова да направи всичко за мъжа, който ѝ сваля звезди. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато семейство, за което работи, но без да иска отвлича сина им и забърква най-добрата си приятелка в престъплението. Полицията е по петите им, но двете жени отново усещат огъня в кръвта, който им е давал сили и ги е правел пълноценни като деца. Поредица от импулсивни решения и налудничави действия ги пращат на диво приключение и шеметна гонка с най-изпечения ловец на хора извън закона – инспектор Донев (Александър Сано).

Много смях, див екшън, авторска музика, вярно приятелство и искрена любов. Всичко това е „Диви и щастливи“!

Филмът тръгва официално във всички кина на 29 ноември. Но за най-нетърпеливите има предварителни прожекции, една от които е на 28 ноември от 19:00 часа в Cinema City в Mall Plovdiv.

Жанр: Романтична екшън комедия
Режисьор: Мартин Макариев
Оператор: Андрей Андреев
Сценарист: Борислав Захариев
Монтаж: Никола Миленов
Композитори: Антони Рикев-Wah Tony, Михаил Дичев и Александър Санo
Продуценти: Яна Маринова и Александър Сано
Изпълнителен продуцент: Мартин Макариев
С участието на: Яна Маринова, Луиза Григорова – Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански

 

 

 

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола