Най-новите технологични джаджи

Най-новите технологични джаджи

09.10.2019

С всяка изминала година технологиите все повече навлизат в ежедневието ни. Не може да си представим деня без мобилния телефон и компютъра. Почти нищо не пишем на хартия, а всичко се пази на „облака” и се съхранява в паметта на устройствата ни. Затова и реализацията на всеки нов продукт на пазара е истинско събитие, особено за хай-тех маниаците. Те следят внимателно всички дати и с огромно вълнение надграждат до последния модел, с повече функции, по-голяма памет и разбира се, с най-актуалния външен вид.

А ето и какво ново излезе на пазара напоследък, което не трябва да пропускате, ако сте обсебени от технологиите:

iPhone 11 series

Тази година, по време на безспорно най-чаканото събитие от всички Apple фенове, компанията представи три нови продукта  iPhone (iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max). Те заместват предшествениците си в следния ред:

iPhone 11 ще замести миналогодишния iPhone XR

iPhone 11 Pro – iPhone XS

iPhone 11 Pro Max – iPhone XS Max.

А цветовете на 2019-а са убийствени – лилавото и зеленото при iPhone 11 са изключително свежи, модерни и наистина отличават телефона по един много ненатрапчив начин. А за iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max зеленото е в малко-тъмен нюанс, което се очаква да е много търсено. Дори и да не държите на най-модерните функции, външният вид гарантирано ще ви впечатли.

За всички, които използват телефона си за снимки, тук нововъведенията са безброй. При iPhone 11 камерите вече са две 12MP, като освен стандартна ще имате и такава с широк 120 градусов ъгъл. С втората ще можете да хванете до 4 пъти повече в кадъра си, което значи, че обхваща почти толкова, колкото и очите виждат по време на снимката. Вече има възможност да се правят портретни снимки не само на хора, както беше при iPhone XR, но и на животни, храна или други предмети. С новия нощен режим ще заснемате ясни и чисти снимки, дори и при много слабо осветление. При останалите два модела камерите са дори 3 – основна, такава с ултра широк ъгъл и телефото. Бонусът при телефото камерата е, че е с по-голям отвор и това ѝ позволява да поеме с 40% повече светлина от преди. И тук има нощен режим за ясни снимки в тъмните вечери, както и 4K видео при 60FPS.
Процесорите са супер мощни, батериите издържат с часове повече, а зареждането позволява с до 50% по-бърз процес по достигане на 100% заряд.

Apple AirPods2

С най-новия модел телефон безспорно „вървят” и безжичните Apple AirPods2. Удобството от използването на безкабелна версия е просто незаменимо, а сега те вече са с повече време за разговори и гласова активация на Siri. С калъфа за зареждане и съхранение слушалките могат да бъдат презаредени в движение. Това позволява ползването им повече от 24 часа. А с едно 15 минутно зареждане, можете да ползвате слушалките в продължение на около 3 часа. Свързват се с всички Apple устройства и осигуряват още по-бърза и стабилна безжична връзка със свързаните устройства.

MacBook Air

Е, няма как да пишем за Apple и да не се спрем на изключително лекия, тънък и ултра стилен MacBook Air. Наличен в сребърно, астро сиво и златно, той разполага с брилянтен Retina дисплей с True Tone технология, Touch ID, последно поколение клавиатура и Force Touch тракпад. Емблематичният клиновиден корпус е изработен от 100% рециклиран алуминий, което го прави най-екологичния Mac до този момент.

През октомври моделът е на промоция с 10% намаление за разновидността със 128GB диск ( https://iabalka.eu/mac/macbook-air-13-retina-128gb-ssd-2019-gold-mvfm2ze-a) и актуалната му цена е  2260лв.  Стандартна цена – 2515 лв.

Kodak Photo Printer Dock

И след като ви вдъхновихме за основни устройства, време е и за смарт аксесоарите. Нима не сте искали моментално да разпечатате заснетия кадър, без да трябва да търсите фото студио!? Е, оказва се че през 2019-а година и това е абсолютно възможно с фотопринтера Kodak Photo Printer Dock. Този иновативен принтер (док) е зарядно устройство и принтер в едно, което ви позволява да зареждате iOS и Android устройства, като в същото време вдъхвате живот на вашите снимки. Лесната технология за печат означава, че няма да е необходимо да прехвърляте файлове на компютър или карта с памет. Просто включете телефона си с Android чрез 5-пинов док или свържете устройството с iOS чрез зарядното.

Polaroid Originals OneStep+

Това е апарат за моментни снимки, който може да свържете с мобилния си телефон посредством Bluetooth технология. Вдъхновен от оригиналния фотоапарат OneStep от 1977 г., Polaroid OneStep + работи на принципа на  аналоговата фотография и по този начин изгражда мост между най-доброто от миналото и модерната ера. За всички любители на снимките на хартия той гарантира разпечатването на кадрите с най-високо качество.

OneStep+ работи и с приложение за iPhone и Android – Polaroid Originals. С него забавлението е още по-голямо. Двойно експониране (снимка в снимка), светлинно боядисване, ръчен режим, в който нагласяте всички параметри на камерата, дистанционно задействане, две лещи за портретен и пейзажен режим. OneStep+ е създаден за артисти, които искат да създават не просто снимки, но всяка снимка да е неповторим шедьовър.

Не забравяй, че през октомври Mall Plovdiv продължава с изкусителните си награди по случай десетия си рожден ден. При пазаруване на  минимална стойност от 100 лв., натрупана от максимум 2 касови бележки, можеш да спечелиш един от 10 ваучера на стойност 1000 лв и защо не да го използваш за най-новото в света на технологиите?

Всички снимки и продукти са предоставени от iAbalka.

Правила на промоциятаНамери в мола