Есен в жълто

Есен в жълто

09.10.2019

Макар и нетипичен за есенно-зимния период, жълтият цвят се среща в доста от колекциите на модните брандове. Най-вече може да го видим по витрините в горчичените му нюанси, но изобщо не липсват и ярко жълти дрехи и аксесоари по закачалките. Ще го намерите в най-различни комбинации по кожа, сатенени материи, дантела, дори се прокрадва и в животинските мотиви на артикулите.

Жълтото е перфектен избор за тези от нас, които обожават контрастите. За червенокосите дами и щастливките с порцеланова кожа и яркосини очи, то ще накара чертите на лицето да изпъкнат още повече и ще подчертае предимствата им. За всички останали не е толкова важно да се фокусираме върху това да го накараме да се „сработи” с нашия тен на кожата или черти, а по-скоро как да го вкараме като част от визията си.

А ето и предложенията на екипа на Mall Plovdiv, с които ви гарантираме, че ще се замислите върху покупката на жълт артикул още в края на текста:

Рискувайте с по-нестандартни комбинации

Горчица и сиво, лимонено и лилаво – жълтото изисква силен цвят, за да „грейне”. Превърнете го в основа, върху която да демонстрирате своята забавна страна. Подходящо е много и за актуалните colour block комбинации.

Orsay

Придържайте се към основните цветове

Когато се двоумите с какво да го съчетаете, заложете на основните тонове от палитрата. Комбинирано с червено и синьо, жълтото създава чудесен ретро вид. В тези тоалети не го отделяйте на различни блокове, а по възможност търсете дреха, която да събира в себе си подбраните цветове и да преливат плавно.

Подберете запомнящ се аксесоар

Това е и най-лесният начин да покажете, че сте абсолютно в крак с модните тенденции. Изберете аксесоар, с който да направите своето изявление и го вкарвайте в най-различни визии. Жълта чанта е добър избор за начало. Макар и да изглежда прекалено смело, бъдете сигурни, че ще подхожда на  доста голяма част от дрехите ви. Може да прибавите и малко шалче, което също да внесе цвят. Обувки с токчета в ярък нюанс също гарантирано ще привлекат погледите.

H&M

Заиграйте се с детайлите

Доказано е, че на психологично ниво жълтият цвят води до повишаване на настроението. Дори не е задължително да сте облечени от глава до пети в него, ползвайте го като детайл. Някаква украса по дрехите, дори пера или шал – всичко това ще вкара игривост в тоалета ви и ще покаже вашата закачлива страна.

Вкарайте го в спортния си екип

И ако жълтото ви се струва прекалено натрапчиво за работния гардероб, носете го в свободното си време и докато спортувате. Страничните ивици по комплектите за тренировки също са тренди и стоят доста стилно.

H&M

Не пропускайте и по-бледите нюанси

Дори и да не е в ярък вариант и да крещи отвсякъде „семейство Симпсън”, възползвайте се от по-бледите тонове на слънчевия цвят. Комбинират се отлично с бяло и кремаво, като дори придават едно доста аристократично усещане.

Направете жълто изявление

В тъмната палитра на зимните якета и палтата едно жълто такова несъмнено ще изпъкне. Дори не е нужно да го съчетавате с нещо останало. То просто е в гардероба, за да даде заявка, че сте на гребена на вълната.

На кой от начините да вмъкнете жълтото в есенния си гардероб бихте заложили?

Правила на промоциятаНамери в мола