5 връхни дрехи, от които се нуждаем този сезон

5 връхни дрехи, от които се нуждаем този сезон

27.09.2019

Последните няколко дни времето действително е полудяло. От мрачни и студени сутрини до почти летни следобеди, връхните дрехи през есента са абсолютно задължителни. Всички вече сме сменили цветовете и материите по закачалките, но е добре да не забравяме и якетата. Те са изключително важен елемент от визията, защото са и едно от първите неща, които хората виждат у нас. Могат да завършат тоалета и да му придадат много модерна и актуална нотка, но и могат да накарат часовете, които сме прекарали пред огледалото, да изглеждат безполезни. За всички почитателки на тенденциите събрахме задължителните 5 връхни дрехи, които да си набавите още сега. В случай че заложите на качествени кройки и материи, бъдете сигурни, че ще ви служат дълго време. Може да ги комбинирате в най-различни визии и така всеки работен ден ще сте напълно различна.

Totally Erected

Дънково яке

Започваме с може би най-лекичкото от всички. Дънковото яке все още носи много от настроението на лятото и е подходящо за първите дни на септември. Ако сега купувате за първи път, предлагаме да заложите на класически модел в средно светъл деним. В случай че сте в търсене на най-актуалното, знайте, че този сезон всичко оувърсайз е на мода. Нека да е по-дълго, за да създадете онази небрежна визия сякаш просто сте наметнали нещо отгоре. Накъсаните детайли и всякакви апликации изглеждат тренди, но не са особено подходящи за всеки повод. Подберете по-смелите артикули за свободното време, а винаги имайте подръка и нещо, което да върви с всичко.

Fusion

Кожено яке

Следващата стъпка са кожените артикули. За тях подберете модел с подплата, който да можете да носите по-дълго време. Черният цвят е задължителен, а с големи пуловери отдолу стоят много уютно. Поради естеството на материала си те пазят една идея повече от студ и дори могат да се носят до ноември. Минимизирайте детайлите, за да не съобразявате всичките си визии с тях. Друг много актуален тон тази есен е кафявото, което особено в монохромна визия изглежда изключително класно.

Etere

Шлифер/Тренчкот

Задължителен е за всеки гардероб и неслучайно сякаш е запазена марка на французойките. Обикновено материята е такава, че може да го носите и в дъждовните дни, а класическият модел с колан елегантно подчертава талията. Това е и артикулът, който отлично се съчетава в корпоративна среда. Персонализирайте го с ефектна брошка или пъстър шал и винаги ще изглеждате ненатрапчиво официална.

Desigual

Наметало/Пелерина

Това е и един от най-горещите трендове на сезона. Опциите от вълна са идеални, тъй като ще ви стоплят и изглеждат много луксозно. За тези от вас, които се колебаят поради по-свободната му форма, съветваме да експериментират в модел с ръкави. Винаги може да комбинирате и с красив колан, с който да подчертаете талията. Добре се съчетава и върху кожени и дънкови якета, като създава така търсения ефект на наслояване в най-студените есенни дни и вечери.

H&M

Палто

Е, колкото и да не ни се иска, ще дойдат и тези дни, в които палтата ще са неизменна част от тоалета ни. Тази година по модните подиуми най-често се срещаха в дълъг вариант, но и класическата средна дължина е винаги актуална. При палтото от голяма важност е материята. Колкото по-голям процент вълна съдържа, толкова повече ще ви топли. Качествените и добре поддържани дрехи могат да ви служат с години, тъй като не се завалват и при правилно третиране не стават на топчета. Черното и бежовото са най-предпочитани като цветова гама, но в  случай, че не се страхувате да привлечете погледите, изберете дълъг бял модел или яркочервен за настроение.

Правила на промоциятаНамери в мола