Официална мода за малките госпожици

Официална мода за малките госпожици

16.08.2019

Независимо дали с вашето семейство ще присъствате на сватба, приготвяте се за официално семейно събиране, или се опитвате да намерите подходящите дрехи за детско парти за рожден ден, да се избере най-подходящото облекло за малкото момиченце невинаги е лесно. Детската мода е изминала доста дълъг път през десетилетията, особено когато става въпрос за официалните дрехи за най-малките. Дори и ежедневният им гардероб вече се различава коренно от така популярните в близкото минало гащеризони, а пазарът на детско облекло се превърна изцяло в нишов в последните години. Няма как да отречем, че много от стиловете, които виждаме в специализираните магазини бихме носили дори и като възрастни.

Това е съвсем естествен процес, имайки предвид факта, че нашите деца получават достъп до всичко, което е тренди на момента, благодарение на ранния им достъп до смарт устройства. Те са по-наясно с модерните  тенденции и от нас, които често погълнати от работното ежедневие, взимаме от закачалката първото, което ни попадне.

Почти няма мини госпожица, която да не се прехласва в даден етап по роклите „като на принцеса”, а когато са налице готини аксесоари, чантички, диадеми и шапки – залепянето за закачалката е задължително.

Една от най-новите марки на пазара за официални детски облекла е Abel&Lula, която отскоро се предлага в новооткрития магазин ADEO в Mall Plovdiv. Бранд за родители и деца, които с удоволствие и вълнение се подготвят за всяко събитие заедно. Колекцията има шик, ярък, деликатен, елегантен и космополитен външен вид, който обединява успешно традицията и иновативността.  Качеството си личи във всеки детайл на дрехите и аксесоарите, а материите и моделите са ненадминати.

Всички дизайни са изпипани до такава степен, че ти се иска да ги има в по-голям размер, а пазаруването с малката дама се превръща в истинско удоволствие. Размерите са от 4 до 12 години и това е точното време, в което може да дадете на дъщеря си поле за избор. Оставете я да избере това, което ѝ харесва. Разбира се, в началото ограничете опциите до две, но постепенно увеличавайте вариантите, за да формирате вкуса и личния стил. Взимането на решения на този етап е много важно и изгражда увереност у децата.

Акцент в Abel&Lula са роклите, а те наистина са приказни. Няма начин малката ви госпожица да не се почувства като във филмче на Дисни. Може би не са най-подходящият тоалет за всеки ден или игра в парка, но ако има повод – те са перфектният избор. Хубавото е, че всяка дреха си има кореспондиращи аксесоари, което ги прави лесно за съчетаване помежду си и за обличане съобразно времето и сезона.

Когато пазарувате за деца, въпреки че е изкушаващо просто да грабнете размера, подходящ за възрастта, добре е при възможност да измерите подбрания артикул. Особено с официалните тоалети, възможно е да има копчета, които да са на неподходящо място; яки, които да стягат и прочие такива подробности, които мъниците не търпят. Заедно подберете възможно най-комфортната дреха, за да бъде освен красива, и удобна.

Цветът е също не по-малко важен и макар че розовото е трудно да бъде изместено от предпочитанията на младите госпожици, то официалните тоалети за деца днес са в много по-богата цветова гама. Това е и нещо, което може да оставите като избор, след като сте подбрали модела.

Дори и в началото и в ранна детска възраст пазаруването да не е никак забавно, а по скоро истинско мъчение, винаги идва в момента, когато с нетърпение ще размествате закачалките и ще комбинирате рокля с болеро, обувки и чорапи. А и всяко момиченце трябва да има своя миг, в който да се чувства и изглежда като принцеса!

Правила на промоциятаНамери в мола