Задължителните аксесоари за лятото

Задължителните аксесоари за лятото

30.05.2019

Когато става въпрос за създаване на незабравимо първо впечатление, дрехите не са единственият елемент, от който се нуждаете, за да изпъкнете. Задължително е аксесоарите също да са ниво, защото в противен случай ще развалите цялата си визия. Силата им не подлежи на съмнение, а за да сме сигурни, че и през лятото ще сте актуални и тренди, подбрахме за вас топ аксесоарите на сезона.

 

Лек летен шал

Шалът е един непреходен аксесоар, който придава щипка елегантност на всеки тоалет, а и през лятото също служи като перфектен начин да добавите привличащ погледа цвят към ежедневните си дрехи. Обвийте го около врата си, за да разнообразите дънките и бялата тениска, или го носете с любимата си рокля, за да не чувствате дискомфорт в прекалено климатизираните сгради. От шаловете се получават страхотни колани, когато искате да добавите акцент върху талията си, а много хора дори ги носят като саронги на плажа, когато отскачат до най-близкия бар за студен коктейл или просто са на парти край басейна на хотела. При избора на летен шал подберете материи като коприна или памук, тъй като едновременно държат прохладно, но и са качествени и ще издържат поне няколко сезона. Освен на меките пастелни тонове, заложете и на модерните принтове като животинските щампи и ярките флорали.

 

Шапка с периферия

Нищо не крещи повече „летен шик” от една огромна шапка с периферия, под която се крие загадъчно женско лице. Този класически аксесоар е задължителен за всички стилни дами и е също толкова подходящ за градска разходка, както и за сватба на открито или слънчеви бани на плажа. Той предлага отлична защита от слънцето и ще предотврати увреждането на кожата на лицето ви и избледняването и изтъняването на косата вследствие на вредните слънчеви лъчи. Може да подберете сламена капела в неутрален земен нюанс или да заложите на нещо по-провокативно в ярък летен цвят. Лентите над периферията добавят интересни щрихи, без да са прекалени, а прибавената нежна брошка ще персонализира тотално аксесоара ви.

 

Клъч

Оставете големите чанти у дома това лято и вместо това добавете кокетна малка чантичка. Изберете модел, който да побере само най-важното и да ви позволи да се движите леко и да не се товарите с излишни предмеи. Традиционните модели могат да бъдат носени в една ви ръка, или дори под рамото, а вече повечето от тях се предлагат с интересни верижки, за да бъдат и двете ви ръце свободни. В случай че избирате клъч, който искате да носите с години, заложете на неутрален светъл цвят. За модните маниаци на гребена на вълната в момента са неоновите клъчове или тези от слама.

 

Сандали на платформа

Сандалът на платформа е идеаленият компромис между традиционните високи токчета и ниските сандали и чехли, които всички предпочитаме в летните горещини. Той е достатъчно удобен за разходка в парка или по крайбрежната алея, но и стилен. Подхожда си както с дънки и къси панталони, така и с поли и рокли, без да губите от дължината на краката, която токовете добавят. Дебелата дървена или коркова подметка елиминира опасностите и дискомфорта от носенето цял ден на високите токчета. И тук може да заложите на класиката в естествени цветове и материали или да се насочите към животински принтове и неон.

 

Слънчеви очила

Слънчевите очила са най-подходящият аксесоар за лятото. Не само че предпазват очите и помагат за свеждане до минимум на увреждането на кожата, но са и чудесен вариант, за да допълните тоалета си, когато сте на открито. Още с началото на ярките слъчеви лъчи в блога подготвихме специален материал с най-актуалните модели за лято 2019, за това оставяме избора на вас – ретро модели тип „котешко око”, вечните авиаторски класики или ефектни цветни стъкла.

Лятото още официално не е настъпило, така че имате време да се подготвите и да подберете всичко, което ви е нужно за ефектен стил.

 

 

 

Намери в мола