Твоето КРЕО в Пловдив за дома, който обичаш!

Твоето КРЕО в Пловдив за дома, който обичаш!

08.05.2019

 

В Mall Plovdiv с нова локация, точно срещу EVN

 

Философията за красив живот намира своето продължение в 2,73 x 37 кв.м.= повече място и 1,76 х 1347 бр.= повече избор! Това е твоето КРЕО в Mall Plovdiv! Отваряме вратите и срещаме усещане за визуално удоволствие. Компания му прави стремежът по-хубавите неща да са винаги на фокус. Още направили първата крачка, може да си пожелаем красотите, които обитават иноваторския магазин. Селекцията е от брандове, грижливо подбрани, които целят да одушевят личните пространства на дома и да пресъздадат чувството за вътрешна естетика.

 

Твоето КРЕО в Mall Plovdiv е поглед към ценените взаимоотношения, към хармоничното, присъстващо във всички аспекти на ежедневието. И не на последно място към уникалните визуални детайли, които да добавят финален щрих към стандарта ни за красивото.

 

„Покана към един необикновен свят, в който всеки да открие своята приказка за уют в дома.“

 

Можеш да погалиш естетическото в себе си с различните предмети за дома, кухнята и разнообразие от необикновени малки мебели. Специално за най-малките са селектирани играчки, декорации, възглавници, одеяла, които няма как да не останат в сърцето ти като любими. Можеш да се насладиш на съкровищата, представени от марки като Leonardo, Guzzini, Easy Life, HD Collection, Ritzenhoff за аксесоари, както ZUIVER и DUTCHBONE за малки мебели и други.

 

 

Вдъхновението присъства в големи количества във всеки елемент от концепцията  и непременно няма да те подмине, щом се докоснеш до света на КРЕО.

 

 

Намери в мола