Езикът на цветята и какво казват за теб?

Езикът на цветята и какво казват за теб?

18.04.2019

Освен красиви, цветята са носители и на много символика. Те са посланици на любовта, приятелството и признанието, но разкриват и по-дълбоки страни на личността. Достатъчно е да знаете каква е символиката на всяко цвете.

1 – Орхидея = Неповторимост

Изборът на орхидея за любимо цвете означава, че носите рядко срещана вътрешна красота. Това цвете е символ на лукс и великолепие. Вие сте разбиращи и зрели, а това, което хората уважават у вас, е вашата съпричастност.

Вие сте търпеливи и говорите увлекателно. Орхидеите въплъщават любвеобилен характер и стремеж да откривате красивото в другите. Склонни сте да прекарате часове пред огледалото, за да се уверите, че ще изглеждате по най-добрия начин. Вашата красота извира отвътре навън.

2 – Лале = Неподправеност

Вие сте просто прекрасни, а общуването с вас е непринудено и лесно.

Вие се вписвате навсякъде и внасяте усещане за комфорт и уют. Където и да отидете, хората около вас се чувстват сигурни и обичани.

Вие не желаете да изпъкнете на всяка цена, дори предпочитате да стоите встрани от шумните компании. Приятелите ви харесват, заради вашата доброта и чистосърдечност.

Вие сте човекът, на когото семейството ви се опира и разчита най-много.

3 – Божур = Просперитет

Ако сте избрали божурите, вие сте избрали символа на благополучието и богатството. Любителите на това цвете обичат да изглеждат изискано и да живеят в охолство.

Вие носите вродена царственост и вашата амбициозност често ви превръща в предприемачи или хора, издигащи се в кариерата си.

Състрадателни сте към близките си, но нямате милост към враговете си. Във връзките си търсите щастието и съвършената хармония.

4 – Гербер = Търпение

Ако изборът ви се спря на герберите, знайте, че сте човек, който трудно може да изгуби търпението си. Почти всичко приемате спокойно и рядко проявявате силни емоции.

Вие обичате действието, прогреса и не си губите времето в празни приказки.

Подбирате местата и хората, с които се срещате, но когато се забавлявате, знаете как да го направите.

Като родител, вие сте модел за подражание и печелите по-младите с умението си да уважавате различията между поколенията.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола