Седмица на подаръците в ALTINBAŞ

Седмица на подаръците в ALTINBAŞ

09.04.2019

Само в една диамантена седмица, от 8-ми до 14-ти април жителите и гостите на града под тепетата ще пътуват из вълшебния свят на диаманти ALTINBAŞ. Световната марка изтънчени украшения гостува за първи път в Пловдив, а посещението е част от ALTINBAŞ EUROPEAN DIAMOND TOUR 2019.

Посетителите на МОЛ Пловдив ще имат и неповторимата възможност да спечелят подарък с диаманти от ALTINBAŞ. Специална томбола ще бъде изтеглена на щанда на ALTINBAŞ на 12.04.2019 (петък) от 18:30 часа и ще определи дванадесет щастливци, които ще получат блестяща изненада с марка ALTINBAŞ.

Изкусителните предложения – съчетание от изискан лукс и гарантирано качество на неустоимо ниски цени вече очакват всички абитуриенти като заслужена награда за успешното им дипломиране. ALTINBAŞ представя и дванадесет комплекта диамантени бижута на цени от 700 лева – сигурен избор за стила и класата на всяка дама и изискано допълнение към нейното съвършенство.

ALTINBAŞ стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране. Всички бижута ALTINBAŞ притежават международен сертификат за качество и гаранция.

ALTINBAŞ остава в Пловдив до неделя, а бижутерийните шедьоври на световната марка можете да откриете в МОЛ Пловдив, щанд на партерен етаж. Следващите спирки на диамантеното пътешествие сa Бургас и Русе.

 

 

Намери в мола