Разходка с колело

Разходка с колело

08.04.2019

фотография Даниел Леков
стайлинг Антония Йорданова
грим Гергана Иванова
модели Валерия и Матьо @ Ivet Fashion
локация Капана, с любезното съдействие на бар Котка и Мишка
ретуш Емил Андонов

Обаждаме се на приятел, взимаме колелото и си правим среща в Капана – обличаме си най-новите и цветни дрехи и просто се наслаждаваме на красивия град и уханието на пролет!

Не забравяйте, че спортните дрехи не са само за спортната зала или лекия джогинг в парка, но перфектно се комбинират с по-елегантни елементи от визията. Актуалните солирани поли спокойно могат да са точният партньор на памучния суичър, а новите цветни сандали имат нужда от чифт зеброви чорапи!

Спортно горнище ELLESSE от SPORT VISION, 74.90 лв., banana sling MICHAEL KORS, 550 лв. и пола GUESS, 259 лв., двете от SCANDAL, чорапи CALZEDONIA, 7.95 лв., сандали REPLAY, 210 лв.

Няма нищо по-очаквано от флорални мотиви през пролетта! Новост е, че са по-цветни и забележими от всякога, а обичайният призив за баланс в съчетаването им, е заместен от „колкото повече, толкова повче“! За да сте в тренда довършете дневния сет с цветя като добавите груби маратонки, вместо „балеринки“ или платформи;

Мъжка риза от TEODOR CONCEPT, 89.99 лв., горнище, 254.90 лв. и панталон, 269.90 лв., двете FRACOMINA от SPORTINA, banana sling от MOBO SHOP, 64 лв., маратонки FILA от FUSION, 239 лв.

Спортните заемки в градския стил, могат да бъдат дори топът и клинът за бягане! Дайте им шанс да бъдат повече от комфорт в залата, защото дизайнът им доста си струва – животинските принтове в тенденция, например могат да придобият съвсем различен характер в съчетание с тях.
Момчетата остават истински класици, възползвайки се от деветдесетарската носталгия по бомбърите и ярките цветове.

Спортен топ, 139 лв. и клин, 99.90 лв., двете NIKE, пола, 195 лв., шал, 80 лв., двете MAISON SCOTCH от FAN POINT, обувки KARL LAGERFELD от COLLECTIVE, 305 лв.,

Бомбър, 865 лв. и тишърт, 105 лв., двете DIESEL от COLLECTIVE.

Ярките цветове този сезон идват и с други добре забравени, но емблематични за деветдесетте особености – сред тях откриваме тюлените пачки и клинчетата до коляното! Вместо с тишърт ги комбинираме с леко плетиво без ръкави, неонови чорапки и неизменните и през тази година маратонки с плътна платформа.

Пуловер без ръкави GUESS от SCANDAL, 169 лв., пола, 119 лв. и клин, 60 лв. двете ADIDAS ORIGINALS, чорапи от CALZEDONIA, 7.95 лв., маратонки GIANNI, 179 лв.

Няма нищо по-удобно от спортния екип, затова е разбираемо желанието да му намираме адекватна употреба и в ежедневието. Ватираните варианти са перфектна възможност за още комбинации с други дрехи, както и за наслагване с по-леки дрехи в преходния сезон. Цветните маратонки винаги са прекрасен акцент!

Спортно горнище, 74.90 лв., спортно долнище, 59.90 лв., двете ELLESSE и маратонки CHAMPION, 79.90 лв., всичко от SPORT VISION

Неоновите цветове не бяха заливали улицата и модната сцена с такъв интензитет от години! Дори да имате далеч по-минималистичен подход към стила си, тази година можете да избухнете с поне една дреха или аксесоар в иначе претенциозната гама – ей така, да си спомните за края на 80-те и прага на 90-те.

Суичър ADIDAS, 118.30 лв.

Готови да се слеят с цветните графити, най-смелите се забавляват с наслагване на цветове и текстури и никога на пропускат да направят една от най-характерните през последните години комбинации в съвременния градски стил – костюм с маратонки или сако с деним и маратонки! Не забравяйте, че в момента глезените трябва да са на показ и това е от особено значение, ако следвате модните порядки с днешна дата.

Шапка TRUSSARDI от SCANDAL, 59 лв., сако, 248 лв. (за цял костюм от три части), вратовръзка, 35 лв., кърпичка, 25 лв., от CARDUCCI, риза, 155 лв, поло шърт, 100 лв., панталон, 235 лв., трите SCOTCH&SODA от FAN POINT, чорапи от CALZEDONIA, 6.95 лв., маратонки FILA от FUSION, 239 лв.

Ако така или иначе сте усвоили своеобразната униформа от тишърт, суичър и панталон или деним, все някога ще имате нужда от специален модел, с който да разнообразите или допълните гардероба си. Дори да направите basic или очаквана и напълно утилитарна комбинация, то едно горнище на стилизирани флорални мотиви или в неонови цветове, ще бъде страхотен завършек и ще прави впечатление!

Спортно горнище NIKE, 189 лв., тишърт HUGO от SPORTINA, 129 лв., риза деним REPLAY  , 215 лв., панталон TOTALLY ERECTED от TOTALLY ERECTED STORE, 219 лв.

Да виждаш и избираш добри аксесоари си е майсторско умение, на което ние държим, затова винаги се стараем да сме полезния навигатор и в това отношение. Докато вие се наслаждавате на тенденцията „Удобство от здрач до зори“, ние откриваме бижута като тези, които като с магическа пръчка преобразяват цялостно визията, дори да е изградена от цветен тишърт и яке от деним!

Тишърт G-STAR RAW от FAN POINT, 79 лв., обеци SWAROVSKI, 190 лв., деним яке GUESS от SCANDAL, 339 лв.

Намери в мола