Ексклузивни нови предложения в Accessories point

Ексклузивни нови предложения в Accessories point

03.04.2019

Кейском Комерс ЕООД е ексклузивен представител на WOW Fix IT, течен стъклен протектор за дисплей от САЩ ново поколение. Продуктът е изцяло американско производство, подплатен с всички необходими сертификати за качество спрямо стандартите на ЕС.

От 01.04.2019 WOW Fix IT ще се предлага в магазина ни Accessories Point разположен в МОЛ Пловдив, като това ще позволи да осигурим максимална защита на нашите клиенти на преференциална цена.

Ето някои от основните характеристики на продукта:

Ефективно предпазва стъклото от надраскване, пропукване или счупване.

Защитното покритие на WOWFIXIT използва най-новата нанотехнология, за да предпази устройствата от драскотини. Съставен е от наночастици от титаниев диоксид. Тази нанотехнология изглажда повърхността на дисплея и му придава твърдост 9-та степен по скалата на Mohs, която съответства на твърдостта на Сапфира или Рубина. Покритието, което WOWFIXIT създава е невидимо и ефективно предпазва стъклото от надраскване и счупване при екстремни условия. Наночастиците се комбинират в кристална структура, образуващи едно от най-силните химически съединения, които могат да бъдат постигнати. Това гарантира, че дисплеят ще остане стегнат и гарантира по-голяма стабилност, тъй като молекулите поддържат заедно защитния слой. Позволява на дисплея да издържи удари до 6кг, което не гарантира, че дисплеят никога няма да се счупи, но вероятността това да се случи от едно падане е изключително малка.

 

Предпазва от електромагнитно излъчване

Спомняте ли си Фарадеевия кафез? Това представлява електричество, което не може да проникне в телена мрежа или метален лист, като по този начин напълно предпазва вътрешността на клетката от електроенергия. По подобен начин работи и защитния протектор WOWFIXIT.

Наночастиците от титаниев диоксид естествено образуват един вид телена мрежа на нанониво. Тази „нанотехническа мрежа“ е много трудно да проникне в електрическото и магнитното поле. Тъй като, за разлика от клетката, тя не е покрита от всички страни, защитата не е на сто процента.

Въпреки това защитният слой WOWFIXIT намалява електромагнитното излъчване с 92.7%.

Самопочистващо, отблъсква вода, разтваря мазнини, убива бактерии

Защитният слой WOWFIXIT е двойно активен и съчетава две свойства, които правят възможно дисплеят да е самопочистващ и с антибактериален ефект:

От една страна защитният слой WOWFIXIT води до намаляване на външното налягане и по този начин предотвратява образуването на капчици. В резултат на това капчиците вода натискат повърхността на дисплея. Това често се нарича Хидрофобен ефект или Лотос ефект.

От друга страна, наночастиците се йонизират от защитния слой WOWFIXIT, под влияние на слънчевата светлина. Те произвеждат активен кислород, който на свой ред разцепва повечето мазнини и убива бактериите.

Подобрява чувствителността на сензорния екран

За разлика от „конвенционалните“ защитни екрани, тънкият невидим защитен слой WOWFIXIT не засяга чувствителността на сензорния екран по никакъв начин, а напротив, дори я подобрява.

WOWFIXIT не прекъсва потока на ток между пръста ви и сензорния екран, така че командата ви пристига на сензорния екран без заобикалки или прекъсвания. Всички функции на сензорния екран, включително 3D-touch, се запазват.

Намери в мола