Forbrukslån Søknad | Sähkösopimukset | Beste Kredittkort Bensin | Solcellepanel på Hus | Innbruddsalarm Pris | Sammenlign Forsikringer | Beste Telefonabonnement | Billig Bredbånd
Задължителните неща в дамската чанта

Задължителните неща в дамската чанта

15.03.2019

Докато мъжете могат да излязат и спокойно да си прекарат цял ден навън само с портфейл, ключове и телефон, повечето жени не могат да напуснат къщата без чантата си. Дамските чанти са се превърнали за нас в много повече от моден аксесоар, а по-скоро са жизненоважна вещ, в която буквално носим частица от живота си. След като миналата седмица ви разкрихме няколко модела, които ще са на гребена на модната вълна през предстоящия сезон, ето и тези 10 неща, без които не можем да излезем от вкъщи. Изключваме портмоне, ключове и смартфон, защото те сякаш са се сраснали с повечето от нас и ги носим, дори слизайки да отворим на куриера.

Безопасни игли / малък комплект за шиене: Никога не се знае кога ще имате нужда от нещо подръка, с което да поправите в движение разкъсан подгъв, или да зашиете някое разхлабено копче. Много удобни са комплектите, които може да намерите в повечето хотели и съдържат точно игла, безопасна игла, конец и обикновено черно копче.

Дезинфектант за ръце и/или мокри кърпички: Със сигурност майките знаят колко са важни, но като се замислите може да ги употребявате и в хиляди други ситуации, които не включват деца J. Невинаги имаме мигновен достъп до сапун, когато ни е нужен, и точно тук те ще ни свършат най-добра работа.

Лепенки: Те са задължителни, особено когато тестваме нови затворени обувки. А и във всякакви непредвидени ситуации и наранявания могат да бъдат много полезни.

Мини несесер за грим: Няма магичен фон дьо тен или червило, които да издържат на цял ден на открито, похапвайки междинна закуска, пиейки кафе и сядайки на обяд. Затова малка чантичка с най-необходимото ще ви бъде от полза във всякакви ситуации, в които е важно гримът ви да изглежда перфектно. Просто я премествайте от една чанта в друга.

Парфюм: Особено по-леките и летни аромати често не издържат с една съща сила и интензитет, така че подновяването е винаги добра идея. Хубавото е, че в магазините има голямо разнообразие от разфасовки  дори под 30 мл.

Нещо за похапване – за онези моменти, когато сме толкова потънали в задачи, че не можем да отскочим до близкото кафене или магазин. Енергийно блокче, плод или парченце шоколад – всичко би ви свършило работа.

Слънчеви очила – един аксесоар, който ни служи вярно както през слънчевите, така и през облачните дни. Освен да предпазват очите ни от вредното влияние на светлината, те са и модно допълнение към всеки тоалет.

Химикал – може и да ви се струва в ерата на мобилните смартфони и всякакви хай-тек джаджи, че няма да ви потрябва, но се случва така, че когато имаме нужда, никога не го носим. А ние обичаме да сме подготвени за всичко, нали!?

Дъвки/освежител за уста – повечето от нас не обичат тежките вкусове, които понякога остават по небцето ни след обилен обяд и в такива случаи освежителите и дъвките винаги ни идват на помощ.

Преносимо зарядно за телефон и слушалки – независимо дали са безжични или някакъв друг вариант, тези аксесоари към телефона често влизат в действие. Дали да ни спасят в момент, когато батерията свети на червено, или да релаксираме с малко хубава музика в автобуса, няма да съжалявате, ако ги носите с вас редовно.

А кои са вашите задължителни неща, без които не тръгвате сутрин?

Правила на промоциятаНамери в мола