Rimeligste Forbrukslån | Hyvät Kuulokkeet | Søk Kredittkort | Strømselskap | Beste Brannalarm | Beste Forsikringsselskap 2019 | Billig Mobilabonnement | Billig Rørlegger
Персонализирани бижута

Персонализирани бижута

15.03.2019

Защо да изберем тях за подарък?

Когато избирате бижу, най-често се опитвате да направите изявление. Дали това твърдение е предназначено да казва на другите нещо, или просто има лично значение за вас, подбраният артикул е начинът ви на изразяване и това, което ще се запомни.

Бижутата сами по себе си винаги са били предпочитан подарък, особено за по-нежната половина от човечеството, но ако искате наистина да направите добро впечатление, подберете нещо ръчно направено и персонализирано. Този тип предмети са единствени по рода си и винаги е приятно да знаеш, че никой друг няма да има абсолютно същото нещо като теб, че то е уникално.

Колие Мънисто

На партерния етаж на Mall Plovdiv едно от тези местенца, където можеш да потънеш в света на различните форми, идеи и цветове, е щандът на Мънисто. Тяхната специалност са арт бижутата – от идеята, през комбинацията от многобройните мъниста, до закопчаването на врата ви, за да се почувствате необикновени и специални. Работят с голямо разнообразие от керамични и метални мъниста, естествена кожа и текстил. Това се случва понякога дори и на самия щанд, най-често пред очите на самите клиенти. Видите ли пъстрото и шарено петно, не ги пропускайте.

В статията ни за 7 романтични неща през февруари ви разкрихме малко повече и за една от сериите на испанския бранд UNOde50. Бижутата, които предлагат, са изцяло ръчно направени и гравирани на ръка. Тайната им за масивност се крие в уникалната сплав,която използват, но пазят в тайна каква е “вълшебната смес”. Именно тя позволява такива модели да бъдат носени с удобство и елегантност. Обвити в сребърно или златно 18K покритие, бижутата биват допълвани от естествени перли, естествена телешка кожа, стъкло Мурано, кристали Сваровски. През годините успяват да повишат обема на производството си, но все пак да запазят концепцията си с лимитирани серии, които се предлагат в цял свят. Всяко бижу е ръчно гравирано с пореден номер. Според създадетелите, човешката индивидуалност и проявлението ѝ в най-различни форми, е това, което в най-голяма степен ги вдъхновява. Всички модели носят своето послание, което носи късмет на притежателя си. Може да ги намерите на щанда на Thomas Sabo.

А как да подберете такъв тип бижу?

Нашият съвет е първо да помислите за цвета. „Най-безопасните” цветове, които можете да използвате при избора си на ръчно изработени бижута, са черно и бяло, тъй като можете да ги комбинирате с всичко и винаги ще изглежда страхотно! Разбира се, ако познавате много добре човека, за когото е предназначено бижуто, или подбирате за вас, заложете на нещо по-цветно, което отразява в най-голяма степен темперамента и характера.

Следващата стъпка е да комбинирате със стила. Дали подбирате нещо по-модерно, изчистено, или бихте заложили на винтидж бижу с ретро нотка? На някои места дори може да направите персонална поръчка и да изпипате самите вие всеки детайл, който бижутерът да направи. В момента с актуалния спортен и кежуъл стил много си подхождат стоманените  и съвсем ненатрапчиви детайли, които често се наслагват един върху друг. Големите и привличащите внимание колиета и обици са подходящи за по-официални случаи и визия.

Последната ни насока е да съгласувате повода. Дали търсите нещо ежедневно, или планирате да е за специално събитие? Особено когато подбирате нещо за по-официални случаи, ръчно правените бижута са перфектният начин, чрез който да блеснете. Не трябва да се страхувате и да залагате дори на по-обемни аксесоари, с които да привличате вниманието.

А вие кое предпочитате нещо марково и познато или се осмелявате да закупите бижу, което е уникално?

Правила на промоциятаНамери в мола