Forbrukslån | Sähkösopimus | Kredittkort Rabatt | Historiske Strømpriser | Billigste Boligalarm 2019 | Billig Forsikring | Billig Mobilabonnement | Beste Luft til Luft Varmepumpe
Първата ретро смарт зарядна станция в Мол Пловдив

Първата ретро смарт зарядна станция в Мол Пловдив

12.03.2019

Този уикенд първият търговски център в Пловдив се сдоби с екстравагантно оборудване. Зарядната станция за електроавтомобили е най-нестандартният проект досега на eCars и представлява микс от ретро и модерни джаджи.

Зарядната станция е двойна, с форма на червена ретро бензинова колонка, окичена със светлини като казино автомат. В подкрепа на винтидж визията са класически маркучи с пистолет, от които няма да тече бензин, но са важен аксесоар за автентичното изживяване. Зарядната станция позволява зареждането едновременно на два електроавтомобила на специално обособените за целта паркоместа.

За да не избяга от модерното си съвремие, зарядната станция е оборудвана с 10.1″ екран с висока яркост, на който се следи процесът по зареждане. Освен това зарядните станции са свързани в мрежа и достъпни за използване през приложение на мобилен телефон.

Уникалната ретро зарядна станция на Мол Пловдив е двойно AC устройство с мощност до 2 х 22 кВт трифазно, с тип 2 контакти и връзка със сървъра на eCars.

Настоящата зареждачка е първата от общо две устройства, с които ще се гордее молът от тази пролет. Разположена е в подземния паркинг, с лесен достъп от двете рампи за автомобили, в компанията на ретро лампа и собствена табела в стила на времето си. Втората станция, също двойна, ще бъде позиционирана на външния паркинг до рекламната кула.

Смарт придобивките са още една изненада за клиентите по повод десетата годишнина на Мол Пловдив. Инсталирането им е своеобразен преход към априлската търговска промоция, организирана от търговския център, в която наградите са 10 бр. електрически велосипеда.

Новите умни зарядни станции са не само функционално удобство за собствениците на електромобили, но и визуално изкушение за всички селфи и Instagram маниаци с атрактивния им ретро стил.

Правила на промоциятаНамери в мола