Чантите, които ще носим пролетта

Чантите, които ще носим пролетта

09.03.2019

Слънчевите дни са вече при нас и е време за обновяване на гардероба и превключване към по-светли тонове и пролетни тенденции. Безспорно чантата е един от аксесоарите, без които никоя дама не може. Те допълват тоалета, открояват се и функцията им отдавна не е само за пренасяне на някакви вещи с нас.

Различните модели чанти са като произведения на изкуството и начин да сложим готин и цветен акцент във всяка една визия, дори и в строгия делови дрескод. Колекциите пролет-лято 2019 са толкова еклектични и разнообразни, че няма модел, който да не обикнете.

Раници

Раничките вече няколко сезона са предпочитани, особено когато ежедневието ни е изпълнено с много задачи и часове, прекарани навън. Подходящи са по-скоро за свободното време и за по-небрежен стил на обличане. Често ги свързваме с младежкото излъчване. През топлия сезон те са шарени, цветни и с най-разнообразни принтове.

Раница Axel от MOBO Boutique

Чантички през кръста

Чантичките за през кръста за пролет-лято 2019 са супер миниатюрни и се носят буквално на колана. Обикновено са в съвсем базови цветове и с изчистени форми – кръгли или като плик. Виждайки ги вече няколко пъти на модните подиуми, те определено са си една от тенденциите на 2018, които намериха своето стабилно място и през тази година.

Чанта H&M

Нестандартни форми и размери

Класическата форма едва ли някога ще излезе от мода, но дизайнерите винаги са се опитвали да разчупват колекциите си и с нещо малко по-уникално и по-различно. Макар и на пръв поглед да изглежда доста неудобно, всъщност може приятно да се изненадате, че те събират немалко неща. Цветните акценти в дръжките пък ще събират погледите и са основа за съчетание с различни цветове и принтове.

Чанта Axel от MOBO Boutique

Сламените чанти

Малко неща са толкова летни и ни пренасят директно на плажа като сламените чанти. Просто я напълнете с кърпа, слънчеви очила, бутилка студено бяло вино и се отправете към морския бряг. А в случай че живеете по-далече, пикник сред природата също не е лоша опция.

Чанта H&M

Няколко чанти по различни начини

Това също не е съвсем нова тенденция, но дизайнерите подходиха по доста иновативен начин към нея и представиха интересен прочит как да носим няколко чанти наведнъж. Карл Лагерфелд за Шанел дори комбинира две чанти през рано, свързани по средата на тялото с малко парченце кожа с логото на Шанел. Фенди и Живанши бяха малко по-обрани в презентациите си, но това, което е важно за нас е, че може да носите две чанти едновременно. Съвсем актуални ще сте! А в предложението от MOBO Shop дори прозрачната лента е абсолютно тренди.

Чанта Axel от MOBO Boutique

Неонови цветове

Подходящи за пролетно-летните дни, чантите в ярки нюанси са чудесен начин да вмъкнете тази тенденция, без да изглеждате твърде крещящо. Стоят прекрасно с бяло, което дори и да сте се страхували да носите през зимата, вече е време да извадите в гардероба си.

Раница Axel от MOBO Boutique

Коя тенденция е любимата ви и вече развълнувани ли сте за новия сезон?

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола