Как да избираме дамско бельо?

Как да избираме дамско бельо?

06.02.2019

Как да избираме и подаряваме бельо?

В навечерието на най-романтичния празник в годината бельото е един от тези артикули, който получава най-много внимание – дали като опция за подарък, или като начин да накараме любимия да ни погледне с други очи. Да купуваме за себе си обикновено е преживяване, което никоя дама не отказва. Магазините предлагат достатъчно богат избор от цветове, материи и модели, от които няма грешен избор, а единствено трябва да съобразим целта на покупката.

Текстът днес, обаче е насочен по-скоро към мъжката половина, за която сме подготвили няколко полезни съвета. Те ще направят влизането в магазина за бельо определено по-лесно и няма да ви накарат притеснено да разгръщате една след друга закачалките и да се лутате между всички изложени продукти.

Triumph

Когато избирате бельо, мислете за човека, за когото е предназначено

Предпочете нещо, което знаете, че човекът, за когото е, ще го носи, а не залагайте на най-сигурните избори като сутиени с повдигащ ефект и твърде разголени комплекти. Това важи и за моментите, когато пазаруваме за себе си. Не се водете единствено от актуални модели, а търсете нещо, в което ще се чувствате добре и ще носите със самочувствие. Ключовият ни съвет тук е да пазарувате на база индивидуалност, а не на база своите собствени представи.

Golden Point

Ако не сте сигурни за размера, заложете на нещо по-различно

Понякога искаме да вземем нещо секси и красиво, но не сме сигурни в размерите. А при бельото те са толкова много: чашка, гръдна и подгръдна обиколка и пр. В такъв случай предлагаме да заложите на нещо по-различно – красиво дантелено боди например. В момента то е много актуално и се носи не само като бельо, а като част от визията (под сако или кожено яке например). Може и да изглежда прекалено смело на пръв поглед, но е нещо, с което може да предизвикате човека, на когото го подарявате, да експериментира. Друга тенденция са бралетите. Те са удобни, красиви и много по-лесни за уцелване на размер, тъй като не са ограничаващи с банели и презрамки.

Golden Point

Най-сигурният избор: черна дантела

Това е една от онези материи, които отива на всеки тон на кожата и тип човек. Стои добре на всяка фигура, когато е подбрана в точния комплект, и е подходяща за носене както при специални случаи, така и в ежедневието.

Skiny

По-смелият вариант: червена дантела

И ако черната дантела е сравнително безопасна, то в червено всяко бельо изглежда една идея по-предизвикателно. Червеният цвят често е свързван с любовта и страстта и денят на Св. Валентин е точният момент да зарадвате половинката си с нещо по-смело. Тук ви съветваме да заложите на последните тенденции в бельото и да подберете V-образен модел с интересен гръб. Той дори може да бъде превърнат в част от визията за по-смелите дами.

Skiny

Как да го подарите

В никакъв случай не го правете на публично място или ресторант. Ако има правилен начин, то той е у дома, с красива картичка и лично послание. Нека красивото бельо да не е единственият израз на любов към човека до вас, а начин да го накарате да се почувства ценен и привлекателен.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола