ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО

ТРЕСКА ЗА ЗЛАТО

21.12.2018

Фотография Диляна Флорентин

Стайлинг Антония Йорданова

Грим Алина Манова

Асистент фотограф Емил Андонов – ретуш

Модел Мария С. @ Ivet Fashion

Празниците са прекрасно оправдание да се поглезим с още някое бижу – все пак онези обеци, за които залепнахте преди месец все още са налични, а на гривната, която си представяте точно с любимата нова рокля кога, ако не сега кога ще и дойде времето? От друга страна трябва и да улесните някак любимия човек, а той толкова ще се зарадва да ви подари целия сет от обеци, колие и пръстен, които да носите в новогодишната нощ…Затова направихме предварителен шопинг тур, вместо вас и избрахме някои от забележителните и отличителни като стил бижута от съответните магазини в нашия мол.

Ляво: Обеци, 1123 лв. и гривна, 1206 лв., пръстен, всичко от CARISSIMA

Дясно: Обеци, 169 лв., колие, 81 лв. (висулка) и синджир, 11 лв. и пръстен, 99 лв., всичко от SENSE

CARISSIMA
С деликатно усещане за влияние от 70-те, тези обеци издават афинитет към артистизма и женствеността. Биха изглеждали прекрасно, както на прибрана, така и на пусната, начупена коса, измежду която да проблясват. Гривната и пръстенът с присъщата им геометрия и отчетлив силует, бихте могли да използвате и независимо от обеците, тъй като ще са съвършеният акцент на дреха с голи ръце.

SENSE
Не твърде обемни, но за сметка на това внушително масивни, отделните елементи от този сет са напълно достатъчни като финално докосване, дори и по отделно. Обрамчената капковидна форма ги прави дръзки и забележими, а зеленият цвят добавя приказност. Като част от по-консервативна, но изискана визия биха били напълно съвършен акцент –  кадифе, кашмир или коприна предполагат идеално партньорство между всички тези детайли. Ако решите да включите към визията само обеците бихте могли да залитнете в една красива история от средата на миналия век и да ги съчетаете с обла якичка или поло.

Ляво: Обеци, 252 лв. и пръстен, 683 лв., двете TI SENTO от TIMELAND

Дясно: Корона, 890 лв., комплект от обеци и огърлица, 330 лв., всичко от INVOKE

TIMELAND
Абсолютно непреходен със своите качества и послание, тюркоазът притежава още нещо – непогрешимия и силен цвят! Веднъж избрали тези обеци, вие знаете, че имате вечно бижу, което винаги ще намира своето място в цялостната визия, дори тя да не е решена в подобна гама.
За тези, които се изкушават да добавят още нещо, предлагаме това да бъде масивен пръстен, който отговаря на дизайна на обеците със своята изчистена линия и оскъдни детайли – така и двете бижута ще участват балансирано в цялостното решение без да надробявате излишно с колие или гривна.

INVOKE
Припознаваме в стила на марката бижута за специални поводи и то такива, които, добавени и към най-семплата рокля ще ви превърнат в кралица. Силуетът на огърлицата предполага гола шия и рамене, а обеците умишлено са прибрани по-близо до ухото, за да не се конфронтират с останалите компоненти от визията. При подобен тип украшения е добре да не прекалавяте с количеството и да оставите по-малко, но наистина впечатляващи акценти.

Ляво: Обеци, 3238 лв. и колие, 2490 лв., двете от GIULIAN

Дясно: Обеци, 290 лв. и огърлица, 1300 лв., двете SWAROVSKI

GIULIAN
Ако не се славите със смели решения в стилово отношение, то вероятно и бижутата, към които посягате не са най-пищните. GIULIAN имат селекция от световноизвестни имена, чиято запазена марка е именно тази – дискретни размери, умерено присъствие на цвят, но респектиращи традиции и качество. Открихме тези нежни акценти във фуксия за вас!

SWAROVSKI
Освен, че са любим избор за всеки празник на безкрайно много жени, SWAROVSKI буквално „избухват“ с лимитирани колекции за истински ценители, които имат подчертан афинитет към модата. Тази зима кристалите на бранда озаряват две цветови разработки на стилизирана и хиперболизирана верига – ние избрахме кралско синия и вариант!

Обеца, 180 лв. и гривна, 198 лв., двете APM MONACO от JULIANY

JULIANY
Няма по-хубаво бижу от това с характер и с отличителен почерк в дизайна! Асиметрията е често използван подход в модата, но когато присъства и в други дизайнерски решения като част от стайлинга, обикновено предизвиква откровени овации! Аксесоарите на apm Monaco са доказателство, че бижуто е неизменна част от цялостния имидж и персонално усещане за стил, а не просто за блясък, а  фактът, че могат да бъдат забелязани и като част от визията на световноизвестни изпълнители също е достатъчно красноречив.

Ляво: Обеци, 300 лв., пръстен, 350 лв. и огърлица, 750 лв., всичко от GLAMOUR LUX

Дясно: Обеци, 478  лв. и пръстен, 298 лв., двете от R.E.D.S

GLAMOUR LUX
За много дами правилният избор на накити минава и през това да имат не просто декоративна стойност, затова и ние не устояхме на изключително успешната комбинация от полускъпоценни камъни и нестандартен дизайн.
Акцентът отново е в колието, което е с внушителни размери и подсказва че има нужда от пространство и чистота край себе си, а пръстенът и обеците са просто съпътстващи детайли, които обаче можете да включвате във визията и при не толкова специални поводи, поради дискретните форми и размер.

R.E.D.S
Ако предпочитате присъствието на цвят във визията, е добре да имате поне  едни колоритни обеци, по възможност висящи и впечатляващи! Съвременният стил и наличието на няколко цвята в дизайнерското решение, ги правят прекрасен завършек към разнообразни като гама и стил дрехи, а за да завършите по безупречен начин визията, изберете пръстен или гривна от същата колекция, но в други цветове.

Ляво: Обеци, 94 лв., и гривна, 129 лв., двете от MY SILVER

Дясно: Обеци, 11.90 лв., огърлица, 28.90 лв., гривна, всичко от МЪНИСТО

MY SILVER
Няма по-хубаво от клиента, който знае какво иска, затова ние сме щастливи да насочим всички дами, които предпочитат среброто към едно конкретно място, където наистина ще се почувстват на мястото си. Не можахме да откъснем очи от цял сет, изграден на базата на етно мотиви – семпъл, в същото време с категоричен стил и осезаемо вдъхновение! Бихме го добавили, както към празнична визия, която не се отличава с твърде импозантен подход, така и в ежедневието към бохо шик кожух или масивно плетиво с деним.

МЪНИСТО
И понеже и ние често предпочитаме лежерно парти с приятели, вместо крайно ангажираща локация с дрескод, минахме през киоска на „Мънисто“, където хиляди елементи ви очакват, за да провокират фантазията ви и да станат част от удобната, но характерна именно за вас визия и да и придадат точно този стил, към който се стремите.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола