Как да разнообразим черната рокля

Как да разнообразим черната рокля

21.12.2018

Остават броени дни до онова коледно или новогодишно парти, на което ви се иска да заблестите и да смаете всички, но не ви се купува нов тоалет?

Всяка дама има поне една малка черна рокля в гардероба си. Тя е от онези непреходни дрехи, които винаги са актуални и ни спасяват в моментите, когато нямаме какво да облечем. Как обаче да я направим да изглежда по-интересна и отличаваща се? Разбира се, аксесоарите и бижутата са винаги това, което ни идва на първо място като вариант, но не бива да пренебрегваме и интересния чорап или чорапогащник.

Във време, когато модата е широко поле за изява и в случай, че събитието не е строго официално, един фигурален чорапогащник или съчетанието на интересен чорап с подоходящата обувка, може да се превърне в тотален акцент на визията ви.

Предложенията днес могат да бъдат намерени в специализираните магазини Calzedonia и Golden Point и са поредната ни идея как да бъдете неотразими и да останете незабравими, дори и с миналогодишната рокля.

Звездичките са тотален хит и придават голяма доза закачливост на визията.

Така наречените fishnet чорапогащници се завърнаха последните години на гребена на вълната и могат да бъдат носени дори под нарязани дънки. Точно този модел грабна вниманието ни заради ръчно направените детайли, които са по цялото протежение и са перфектни за съчетание дори и с най-изчистената откъм визия и материя рокля.

Този модел е подходящ за дамите, които предпочитат по къси тоалети. Смело, но приковаващо погледите решение.

Перлите са навсякъде – рокли, деколтета, бижута и дори пуловери. А защо не и върху чорапите ни? Закачливо и абсолютно тренди. Тези ¾ чорапи могат да бъдат съчетани както с рокля, така и с къси панталонки. Детайлите са това, което ще привлече погледите и ще направи от скучния наглед тоалет в черно запомняща се визия.

Намерихме и ги във вариант на безумно кокетни чорапки, които може да комбинирате с перли, разпръснати под различни форми в цялата ви визия.

Не можахме да устоим и на тези камъчета в прекрасен винен нюанс. И въпреки че те са на къси чорапки и едва ли най-добрият вариант е да ги комбинирате с рокля, имаме готово предложение. Кропнати дънки или панталон, а  камъчетата са за акцент към кецовете. Подходящо за парти в по-непретенциозна обстановка, когато не искаме да изглеждаме прекалено нагласени, но и да дадем вид сякаш сме положили усилия за визията си.

Бляскави сиви крачета – винаги ще са актуални и празнични. Съчетавате ги със сребърни големи бижута и празничният тоалет е на висота.

Един добре подбран тоалет според мястото и събитието на което сте, ще е винаги актуален. Не се страхувайте да експериментирате и да изпробвате различни неща, а дори и да предизвикате себе си. Добре е, да посрещнем Новата година с нещо купено, специално за случая, така че позволете си щипка дързост, дори и под формата на нещо толкова мъничко, като нови чорапи или чорапогащи например.

Екипът на Mall Plovdiv ви пожелава весело посрещане на 2019 година!

 

 

Намери в мола