Коледни подаръци за деца от Mall Plovdiv

Коледни подаръци за деца от Mall Plovdiv

09.12.2018

Дори и децата ви още да не са съвсем готови с писмото до дядо Коледа, екипът на Mall Plovdiv подбра няколко интересни идеи, с които да сте сигурни, че малчуганите ще посрещнат с огромна усмивка коледното утро.

Няма как да сте пропуснали щанда на Doudou et Compagnie, който е като оазис на пухкавите създания. Започнала като малък семеен бизнес, днес компанията е световен лидер в индустрията за меки играчки. Всеки продукт е проектиран и тестван от екип талантливи дизайнери и шивачи, които във всяка колекция залагат на нови и меки тъкани в модерни цветове. Doudou играчката може да се превърне в ценен и верен другар за всеки мъник, който да създаде у него чувство за топлина и сигурност, а и да му помогне да развие емоциите си.

От детския рай на играчките Хиполенд възможностите са безброй – от интерактивно роботче и домашни любимци до интересни игри, развиващи въображението. Най-вероятно списъкът с желания е безкраен, но ние се опитваме да откроим няколко от най-отличаващите се през този празничен сезон.

BOXER е малко роботче на колела, което се управлява с дистанционно. Една от основните му функции е изкуственият интелект, пригоден да се развива с всяка следваща игра. Подходящ е както за момичета, така и за момчета, и определено е едно от най-новаторските ни предложения.

За всички мъници, които желаят домашен любимец, добра алтернатива са интерактивните играчки. Те са начин да бъдат възпитавани децата в любов към животните, а и могат да бъдат един вид тренировка „на сухо” какво е да имаш кученце или котенце вкъщи и колко точно грижи може то да изисква.

За малко по-големите дечица е детекторът на лъжата, който ще ги подложи на цели 500 неудобни въпроса. Може да те разсмее, разплаче дори, но ще се превърне в забавление за цялото семейство, особено в студените зимни уикенди.

Разбира се, не сме забравили и любознателните! За всички тях е време за Буквокуб – играта на думи за бързомислещи. Подходяща е за възраст над 8 години и може да се окаже помощник на децата в обучението и за събуждане на интереса към българския език.

В самия край отделяме специално внимание и на най-големите деца, които са луди по конзоли, компютри и всякакви варианти игри. За тях магазин Pulsar е като пещера на съкровищата и мястото, където ще намерите всички новости на пазара.

Помните покемоните, нали? Pokemon: Let’s Go Pikachu е игра, в която заедно с героя Пикачу изследвате разнообразния и изпълнен с живот регион Канто. Дори може да се свържете с мобилната игра и да си пренесете тези фантастични създания. А най-вероятно това е предимство, което само един истински фен на играта би разбрал.

Феновете на поредицата Battlefield също няма да останат разочаровани, защото част V представя Втората световна война така, както никога досега. В нея може да поведеш отряда си в интензивния мултиплейър, да събереш приятелите си за тактическа отборна игра и напълно да потънеш във формата, предлагащ холивудски размах на действието.

Третата игра Assassin’s Creed: Odyssey ни отвежда в древна Гърция, където може да се превърнеш в прочут спартански герой. Богатият въображаем свят се превръща в едно вдъхновяващо приключение, в което сам може да изковеш съдбата си.

Независимо на какво се спрете, не забравяйте да го опаковате красиво и да го оставите под елхата в нощта срещу Коледа. Всеки подарък в детските очи е доказателство, че са били послушни, обичани и че чудесата се случват по празниците.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола