Новата колекция на TEODOR Есен-Зима 2018-2019

Новата колекция на TEODOR Есен-Зима 2018-2019

09.10.2018

Новата колекция на TEODOR Есен-Зима 2018-2019 г. е насочена към забързания в ежедневието делови мъж и цели да подчертае неговия безупречен стил и елегантност. Изключителна селекция от модели, цветови комбинации, прецизна линия и разнообразие от естествени материи.

Колекцията предлага богат избор от класически и спортно-елегантни облекла, създаващи нужния комфорт, така че и динамичният темп на работа и повишена подвижност няма да навредят на удобството дори и през хладните есенни дни.

В новите ни предложения ви очаква пъстра палитра от цветове, за да получите възможност за гъвкав и прецизен избор. Без значение дали харесвате тъмна или светла гама и дали става дума за пуловери, сака, ризи, спортни или официални обувки и др.

Нашите дрехи ще покрият и най-взискателните изисквания. Те винаги са били толкова предпочитани, защото са изработени от висококачествени и естествени материи и са изключително дълготрайни. Вълна, кашмир, естествена кожа, памучно трико, памук с коприна и др. преобладават в нашите облекла, в които е вложен много труд и професионализъм и познаване на най-новите актуални модни тенденции.

Защо да заложите на ТЕОДОР?

Защото сме компания, специализирана в производството на висококачествени мъжки облекла и аксесоари, запазвайки достъпността на цените. Ако целта е да изглеждате стилно и елегантно през сезона, заповядайте при нас!

Намери в мола