PANDORA REFLEXIONS – НОВА ЕРА ЗА ВАШИЯ СТИЛ

PANDORA REFLEXIONS – НОВА ЕРА ЗА ВАШИЯ СТИЛ

04.10.2018

ПРЕДСТАВЯМЕ PANDORA REFLEXIONS НОВА ЕРА ЗА ВАШИЯ СТИЛ

Отразете стила си с нови гривни и талисмани

Започва нов етап за стила и самочувствието Ви. PANDORA Reflexions е колекция от гривни и специално разработени талисмани, които може да съчетавате по безброй начини.
Всичко се крие в името. Х за еXпресивност, еХтравагантност и еХклузивност. Х, за да умножиш ефекта многократно. Ти избираш какво означава Х за теб, защото това е твоят стил. Това е нов начин да отразиш емоциите си.
Висококачествени материали са използвани за създаването на красива плетка, която да допълни стила Ви по уникален начин. Специално създадените талисмани със заоблени страни са комфортни за носене, а силиконови частици в механизма ги фиксират на определено от Вас място.
Вдъхновявайки жените да отразяват креативността и личността си, както и да се вдъхновяват една от друга, новата изключителна колекция предлага неограничени начини за разкриване на личния стил, доказвайки, че увереността идва отвътре.
Като всяка дама гривните PANDORA Reflexions са пълни с красиви контрасти. Модерни, но вечни. Закачливи, но стилни. Елегантни и все пак креативни. Не забравяйте – стилът е отражение на емоцията!

Открийте в магазин PANDORA в Mall Plovdiv, партер.

Намери в мола