Кутия за бижута

Кутия за бижута

06.02.2018

Огърлица от GLAMOUR LUX, 890 лв.

фотография: Диляна Флорентин
стайлинг: Антония Йорданова
грим и коса: Слав
модел: Ламар

Винаги е приятно да си доставим удоволствие като си подарим чифт нови обеци или красиво колие, но сякаш все чакаме повод, за да оправдаем тази инвестиция. Ние изпреварваме събитията и правим селекция от най-емблематичното за множеството магазини, които предлагат различни форми на любов за един от най-оспорваните, но неизменно отразявани празници – този на влюбените!
Разгледайте разнообразието от бижута в различен стил и за различен повод, така че да направите най-добрия избор дни преди Св.Валентин!

За разлика от ежедневните дискретни бижута, има и някои наистина впечатляващи решения, които напомнят произведения на изкуството и могат да бъдат безапелационния акцент във визията. Затова започваме с един такъв пример – екзотичен, претенциозен и готов за жената, която ще избере да бъде с неповторим почерк в стила си.

свети валентин подарък

Вляво: Обеци, 3124 лв., огърлица, 3613 лв., двете MARCO BICEGO от GIULIAN, часовник ADRIATICA, 329 лв., , сако „СТИЛНА ЖЕНА“, 112 лв.

Вдясно: Обеци, 1102 лв., пръстен, 897 лв., гривна бяло злато, 1092 лв., гривна розово злато, 1089 лв., гривна жълто злато, 1075 лв., всичко от CARISSIMA

Благородството на злато и силата на кралско синьо се срещат в хармонична комбинация от класика и екстравагантост. Точно по толкова, че да и дарите съвършения сет от еднакви по сила и въздействие обеци и огърлица, които може да ползва и като самостоятелни, допълващи елементи от крайната визия. Часовник в подобна стилистика, който няма да неутрализира въздействието на бижутата, също е чудесно допълнение към подаръка.

Ако вашето момиче не е привърженик на разточителните количества камъни и разкош, значи е много вероятно да я спечелите с нещо красиво, но далеч по-минималистично и премерено. За да не бъде твърде семпло, комбинирайте розово, жълто и бяло злато и съчетайте няколко елемента – правилото за несъвместимост между различните цветове на метала отдавна няма тежест в света на модата и добрата естетика!

свети валентин подарък

Обеци, 96 лв., колие, 76 лв., пръстен, 76 лв., гривна, 96 лв., всичко от SENSE
Някои жени не обичат „половинчати“ предложения – предпочитат един сет от украшения да съвместява всеки един от евентуалните компоненти, затова, ако знаете, че е така, ви съветваме да изберете универсален, ненатрапчив по своя стил и гама комплект, с който да се сигурни, че тя ще комбинира лесно с дрехите си, но същевременно ще може да ползва и по отделно, в слчуай, че прецени.

свети валентин подарък

Вляво: Пръстен (плътен), 129 лв., пръстен, 115 лв., гривна с връзки, 232 лв., гривна с отвор, 185 лв., всичко от THOMAS SABO, рокля от GIA, 180 лв.

Вдясно: Обеци, 158 лв., колие-амулет – 198 лв. (висулка) и 138 лв. синджир, колие перо – 278 лв. основна част и 138 лв. за синджир, часовник QUDO с перлена гривна, 180 лв., всичко от REDS, рокля „СТИЛНА ЖЕНА“, 122 лв.

За момичето с по-бунтарски дух, винаги има нещо, което се разпознава с лекота и се отличава с характер, който ви гарантира, че тя ще остане наистина очарована! Ако предпочита дънки вместо строг панталон и oversize пуловер, вместо вталена риза, бъдете сигурни, че нещо масивно и неочаквано като форма и дизайн, ще влезе много лесно и на място в нейния гардероб!

Ако познавате жена, която цени свободата си повече от всичко, носи рокли на цветя и дънки чарлстон, най-вероятно тя истински симпатизира на женствения и волен дух на 70-те. За нея комбинацията от пера, амулети и мъниста, претворени през съвременното чувство за дизайн и финес на бижутерите, е логичният завършек, както при дневния, така и при вечерния стайлинг.

свети валентин подарък

Вляво: Обеци, 99 лв., огърлица, 289 лв. за цена в комплект с друг модел обеци, всичко от INVOKE

Вдясно: Обеци, 54 лв., колие, 27 лв. за висулка и 14 лв. за силикон със закопчалка, пръстен, 38 лв., гривна, 119 лв., всичко от MY SILVER, кимоно от GIA, 107 лв.

Може би вашата дама на сърцето обича да посещава вечерни събития или пък и предстои специално такова – има марки за бижута, които са инвестирали времето и усилията си изцяло в по – претенциозния сегмент и ще решат казуса с подходящия подарък. В този случай е добре да се спрете на нещо класическо като стил с умерена доза блясък и с уговорката, че колие и обеци или колие и гривна, са напълно достатъчни в сет. В случай, че сте забелязали афинитет към цветовете, имате още един мъдър ход в избора.

Рано или късно идва момент, в който попадате на „артистична персона“. Обичайно тези дами никак не обичат да бъдат категоризирани по този начин, но е факт, че нищо конвенционално няма да сработи при тях. Затова се сетихме за този сет, в който откриваме Далечен Изток, умереност и индивидуален почерк. Всеки елемент е достатъчно силен и напълно достатъчен, но заедно изграждат чудесен баланс!

свети валентин подарък

Обеци TI SENTO, 330 лв., пръстен TI SENTO (малък), 174 лв., пръстен TI SENTO (голям), 330 лв., часовник CLAUDE BERNARD, 780 лв., всичко от TIMELAND, чанта LIU JO от SCANDAL, 239 лв.

Тя е нежна, деликатна и не обича да потъва в мрак. Ценител е на красивото, на дискретния лукс и обикновено е облечена в светлата гама – имаме предположение какво ще и допадне и го събрахме в един кадър, защото силно вярваме, че и заедно и по отделно, обеците, пръстенът, часовникът и колието, имат място в нейната кутия за бижута.

свети валентин подарък

Вляво: Блуза от GIA, 135 лв., обеци, 76 лв., пръстен, 88 лв., колие, 155 лв., гривна (червена), 875 лв., гривна (розова), 930 лв., всичко от PANDORA

Вдясно: Обеца APM MONACO от JULLIANY, 396 лв., сако „СТИЛНА ЖЕНА“, 129 лв.

А има и подаръци, които са за определен човек by default! За момичето между 15 и 25 г. събирането на талисмани от любимата марка вероятно е приоритет. Селектирани и подредени в наниз по няколко или допълнени от дребно съпътстващо бижу, бъдете сигурни, че ще предизвикат еуфория!

Тя следва модата и държи това да бъде видно, а че асиметрията е все по-силен тренд не е тайна за нея. Някои от актуалните бижутерийни марки работят усърдно в тази област и са харесвани не само от момичетата в крак с модата, но и от световни звезди, които определят посоките в това отношение.

свети валентин подарък

Колие THOMAS SABO, 350 лв., рокля от GIA, 180 лв.

Масивно водно конче е подарък, към който тя няма как да остане равнодушна, стига да да сте сигурни, че не предпочита перли и златно синджирче с микро параметри. Освен флоралните мотиви, тази пролет продължаваме да се наслаждаваме на артистични интерпретации с различни и вдъхновяващи представители на фауната.

свети валентин подарък

Вляво: Обеци, 230 лв., чокър, 250 лв., колие, 170 лв.,всичко от SWAROVSKI, боди GUESS от SCANDAL, 169 лв.

Вдясно: Часовник PIERRE LANIER, 230 лв., пръстени, от 116 до 126 лв., пръстен свързан с гривна, 394 лв., всички APM от JULLIANY

Когато сте затруднени с избора, но сте твърдо решени да направите подарък бижу, има поне няколко марки, които присъстват на пазара от дълги години и с еднакво авторитетна позиция, така че избирайки тях, да демонстрирате познание, класа и добър вкус. Консултантите на всяка една от тях лесно ще ви ориентират в специализираните си за всеки един празник колекции или с най-актуалното за бранда.

Може да сте попаднали на жена, която носи бижута само на ръцете и бъдете сигурни, че те не са малко. Да уцелите обиколката на пръстена ще е мисия с непредизвестен край, а да търсите точната като стил гривна още повече. Затова открихме нещо необичайно и същевременно гъвкаво и по отношение на размера и по отношение на стиловото адаптиране. Ако допълните с все още предпочитаните пръстени за различните фаланги, значи сте взели чудесно решение!

свети валентин подарък

Обеци, 13.90 лв., огърлица, 51 лв., гривна, 29 лв., пръстен, 11.90 лв. от МЪНИСТО

Най-достъпният сегмент бижута обикновено е и най-цветен, изпълнен с множество и лесно комбинируеми материали и елементи. В зависимост от повода, настроението или предпочитанията на дамата, можете сами да изберете какво бижу и с каква сложност на изработка и натрупване да бъде то.

Намери в мола