Празнично намаление в Samsonite

Празнично намаление в Samsonite

07.12.2017

Празниците наближават, с тях и мислите за почивки, пътешествия и подаръци! Ако сте решили да си подарите далечна дестинация, ние знаем че се нуждаете от наистина специален куфар, който ще бъде Ваш надежден спътник. Затова Ви предлагаме да се насладите на нашите промоции на модели от Curv технология  през декември, като при Вас идват не една, а цели 3 серии с 15 % намаление! Изберете измежду LiteCube, Cubelite, LiteLocked.

От LiteLocked Samsonite с гордост представя: елегантна комбинацията от изключителна Curv® технология и система за заключване в три точки. Серията може да се похвали с:

Curv® – супер леки и от изключително здрав материал, комбиниращ кевлар и полипропилен. Материалът е устойчив на топлинни разлики, на огъване и удар.
• Триточкова система за заключване – гарантираща сигурността на куфара Ви.
• Носител на няколко награди Red dot дизайн.

LiteCube и Cubelite са Curv® модели, които залагат на лекотата и закопчаване с цип, което заменя твърдата рамка. Двата модела разполагат с  класически дизайн, функционален интериор и здравина!

Акцентът на двете серии пада изцяло върху обновената фина текстура с измутелен матов ефект. Интериорът е многофункционален с допълнителни аксесоари, готов да посрещне всички очаквания на съвременния пътник.

Направете своя избор и поднесете страхотен подарък тази Коледа!

Намери в мола