Наоми Кембъл x TOM TAILOR

Наоми Кембъл x TOM TAILOR

16.10.2017

TOM TAILOR с гордост обявява новото си сътрудничество с модната икона Наоми Кембъл за нова ексклузивна колекция. Наоми е идеалният моден партньор, съчетаваща в стила си смелост и независимост, подчертавайки силния профил на марката в новата ни кампания. КАЖИ ДА е новата ни модна философия, комбинираща оптимизъм и провокация в отношението си към клиента

Хамбург/Берлин Септември 2017. Първата съвместна ексклузивна колекция ще бъде представена в магазините ни до края на месец октомври. Елегантните ни предложения с черни и златни акценти ще са идеалните допълнения за предстоящите празници.

Великолепният топ модел казва за нашето сътрудничество “Изумена съм от енергията и уменията на екипа на TOM TAILOR, които вложиха много усилия през последните месеци за организацията на цялата кампания. Tom Tailor е един от най-известните немски модни брандове и аз много харесвам колекциите им. Но все пак моите дрехи ще бъдат една идея по-дръзки и бляскави от обичайното. Любопитна съм как клиентите ще приемат моето виждане за стил и се надявам и за в бъдеще да се включa в още подобни вълнуващи колаборации“

Модната икона добавя нови акценти към колекциите на TOM TAILOR и комбинира новаторство с опита си в модната сфера. С новото си предизвикателство TOM TAILOR се доказва за пореден път като водещ моден трендсетър и демонстрира истинското усещане  за стил и елегантност.

„Наоми Кембъл е идеалният моден посланик за новата тенденция на TOM TAILOR. Тя е една от най-успешните модни икони в международен мащаб и не е загубила позицията си на супермодел от 90-те години насам. Наоми знае как да провокира и да представя образа на независимата и смела жена, за която са предназначени и нашите нови колекции“ казва Д-р Майк Клайншмит, вицепрезидент на TOM TAILOR.

Ексклузивните предложения от серията Наоми Кембъл за TOM TAILOR можете да намерите от края на октомври 2017 в магазините ни и в онлайн магазина  www.tom-tailor.de.

Намери в мола