ЗАТЪМНЕНИЕ

ЗАТЪМНЕНИЕ

07.06.2017

Искаш нови слънчеви очила? Ето няколко топ тенденции за това лято и в кои магазини в Mall Plovdiv може да откриете най-актуалните модели

Още желязо

Слънчевите очила с допълнителни железни рамки е сред новите тенденции тази година, която ще е актуална и догодина, така че е добра идея да инвестираш в подобен модел. С чисти стъкла или с цветни – изборът е твой. От Opticlasa можеш да вземеш двуцветен модел на Dior с частична желязна рамка и нестандартни стъкла (610 лв.)

DIOR-MANIA1-LWPJO-01_thumb-detail

Авиаторки

Слънчевите очила тип „авиаторски“ са винаги на мода, като актуални за този сезон са моделите с цветни стъкла. Авиаторки на Guess със синкави стъкла има в Joy Optics (260 лв.), както и разновидност на класиката от Azzaro с хоризонтална горна рамка (260 лв.). С почти класическа форма и тъмни стъкла е моделът на Porsche Design, който се продава в Opticlasa (880 лв.)

Picture3

Горна права линия

Очилата с хоризонтална горна рамка се появиха миналата пролет, но и тази година са в редиците на най-модерните. С цветни стъкла или оувърсайз, те са любими на всички.

Категоричен представител на тенденцията е моделът на Carrera в Opticlasa (260 лв.), а авиаторките на Azzaro (274 лв.) и Guess (260 лв.) от Joy Optics, както и тези на Porsche Design (880 лв.) в Opticlasa са разработки на класическата форма.

Picture4

Picture5

Котешки очи

Малки или големи, с половин рамки или с цели, жълти, сини или черно-бели, слънчевите очила във формата на котешки очи са елегантни и женствени. Вземи от Joy Optics червен модел на Azzaro с кристали на горната рамка (293 лв.), както и модела на Guess с шарени рамки (280 лв.)

Azzaro-Sun-5Guess-Sun-5

Кръгли стъкла

Слънчевите очила с кръгли стъкла не са топ тенденция, но се появиха в колекциите на много дизайнери този сезон – без рамки или с двойни железни рамки, със светли стъкла или със супер тъмни. В Joy Optics предлагат модел на Guess с кръгли стъкла и червени пластмасови рамки (240 лв.) и още един на същата марка със сини стъкла и горна метална рамка (280 лв.)

Guess-Sun-1Guess-Sun-4

Цветни стъкла

Тенденцията стартира още миналата година, но този сезон е избухнала. Най-актуалният цвят е жълтият (плътен и без прозрачност), но дизайнерите предлагат и модели със стъкла в различни нюанси на синьото, червеното, розовото, лилавото и зеленото.

В Joy Optics ще откриеш модели на Azzaro със сини (293 лв.) и червени стъкла (293 лв.), а в Opticlasa – модел на Chopard с жълти стъкла (1 270 лв.), на Gucci с оранжево-червени (560 лв.) и на Max co със сини стъкла и червени рамки (230 лв.)

Azzaro-Sun-10Azzaro-Sun-5CHOPARD-SCHB67-300G-1_thumb-detailGUCCI-0010-002-01_thumb-detailMAX-Co-328-8CQ9O-02_thumb-detail

Блинг-блинг

Понякога елегантно, понякога не чак толкова, слънчевите очила, допълнително украсени с блещукащи и лъскави елементи, атакуваха сезона във всякакви форми – с дебели черни рамки, със странни геометрични форми, с огромни стъкла и т.н. Моделът на Azzaro в Joy Optics е с червени стъкла и блещукащи рамки (280 лв.). Отново там и отново на Azzaro е моделът с черни рамки, наполовина от кристални елементи (293 лв.). В Opticlasa ще откриеш и ексцентричния модел на Chopard с кръгли жълти стъкла и рамки с кръгъл детайл, украсен с малки диаманти (1 270 лв.)

Azzaro-Sun-5Azzaro-Sun-10CHOPARD-SCHB67-300G-2_thumb-detail

Намери в мола