Нов магазин на American Tourister отваря врати в Мол Пловдив!

Нов магазин на American Tourister отваря врати в Мол Пловдив!

16.05.2017

dsds

Нов магазин на American Tourister отваря врати в Mall Plovdiv. Както и да го погледнем, това е страхотна новина! Иска ли питане дори? Сега свежите цветове на американската марката куфари ще са вече под носа ви, само на ръка разстояние.

Марката American Tourister е създадена през 1933 година от господин на име Sol Koffler (Сол Кофлър) и до ден днешен е една от най-продаваните марки на територията на Съединените Щати, а и вече в Европа.

dsdsdsfd

Въпреки промените през 1990 година, когато компанията American Tourister става дъщерна на Samsonite (Самсонайт), тя запазва свежите, цветни тонове, разчупени модели, благодарение на които изразява оригиналността или по-скоро отпечатъка си!

еееееее

По какво ще познаете American Tourister? По светлите и разнообразни цветове и младежката визия, разбира се! Марката внася щастие във всеки сезон! Сега можете да се насладите и на новите продукти, между които са и ZiggZagg, Bon Air, Lockn’Roll, Funshine и изключително леките Herolite. Може да ги разгледате тук! Пътешествието ви очаква!

girl

Куфарите са на изключително достъпна цена, за която предлагат страхотно качество и модерни визии. Вътрешният органайзер е съставен от тиранти за пристягане на багажа + вътрешни и външни джобове, а някои куфари имат и допълнителни джобчета за съхранение на различни принадлежности. Всички куфари са изработени с много внимание към детайлите, за да бъдете както свежи, така и стилни. Качеството се познава именно в малките детайли!

Picture1

Всички куфари разполагат с TSA ключалка, която спомага за опазване от съсипване на вашия куфар при митническа проверка. Това е резултат от сътрудничеството между митническите служби, Американската асоциация по безопасност на транспорта (TSA) и всички големи производители на куфари и чанти. Какво повече Ви е нужно? А, да! Да не забравим: куфарите и чанти American Tourister имат от 2 до 5 години международна гаранция!

Посетете новия магазин на American Tourister в Mall Plovdiv на ул. „Перущица“, кoйто ще откриете на партнерния етаж откъм централния вход на мола. Елате да разгледате! Както казват самите American Toursiter в новата 2017 кампания: Когато животът зове, бъди готов!

Намери в мола