KVL пролет-лято: едно ново начало!

KVL пролет-лято: едно ново начало!

16.02.2017

Пролетта е символ на новото начало и с настъпването ѝ в главите ни разцъфтяват идеи за безбройните пътувания, които ни очакват през идващите месеци.

Ще успеем ли да превърнем всеки ден в приключение и ще изживеем ли всеки миг като безгрижно пътешествие? Това е предизвикателството на KVL!

 

Животът като пътешествие, гардеробът Ви – пълен с любими дрехи, които зареждат с енергия при всяко обличане, всеки ден. Тениски с гледки от любими градове, принтове от фестивали, карнавални цветове и много положителни емоции!

Пролетно-лятната колекция 2017 на KVL от KENVELO е посветена на тези, които живеят в градската джунгла, а в мислите си бленуват за тропически плажове и за безкрайна почивка.

 _DSC6040 KVL Spring P

Колекцията за дамите предлага балансирани линии, съчетавайки спортен и ежедневен стил в един динамичен микс, подходящ за всяка индивидуалност.

Свoбодните, неприлепнали облекла са хитът на сезона, което позволява щедри стилови комбинации – тениски със семпли или весели щампи да бъдат съчетавани с ватирани якета или елечета и широки панталони. Денят Ви ще бъде като почивка в Столицата на Света, ще откривате улици, забележителности и нови атракции. _DSC6450 KVL_Spring17

Експериментът „Безгрижно пътешествие“ продължава: в модното пътуване, предложено от KVL през пролетно-летния сезон, новите модели дънки се комбинират перфектно както с тънки пуловери в различни летни цветове, така и със суичъри с морски сюжети, които ни напомнят за почивка на Ривиерата. Еко-якетата ще ни осигурят лесен преход от ранната пролет към пролетно-летния сезон, а плетените жилетки ще са Ваш спътник от хладните сутрешни часове до вечерите край морския бряг.

М Ъ Ж К А   К О Л Е К Ц И Я

Както дамската, така и мъжката пролетно-лятна колекция на KVL за 2017 година ни вдъхновява да поемем на път, дори да се озовем на известния американски Route 66.

Ключов елемент в колекцията са ризите, представени в богата цветова гама, с принтове и различни кройки.

Комплексен е начинът, по който ризите могат да се носят: с навити ръкави, в комбинация с любимите KVL дънки – за елегантен ежедневен аутфит; с трикотажни панталони и семпла тениска под ризата – в младежко бунтарски стил; съчетани с къси панталони, придаващи ваканционно настроение дори в градската среда.

Доминиращите цветове са типично мъжки: бяло, тъмно- и светлосиньо, сиво, черно и червено; акцентите при принтовете – емблематични гледки и етюди от световни полиси, надписи с ретро-шрифтове и  персонални послания.

Авантюристичният дух се поддържа от редица елементи, които призовават към динамика: дънки с разнообразни кройки и мъжествени нюанси, суичъри с качулки и ципове, колежански горнища, елеци в експлозивни цветове, якета от еко кожа.

И така, началото на сезона може да се превърне в истинска детоксикация за гардероба Ви, приемайки в него само ключовите елементи, които да Ви създадат спокойната и вдъхновена атмосфера на освежения дамски или мъжки гардероб. KVL от KENVELO е изходната точка за среща с всички актуални и задължителни елементи в облеклото Ви през този сезон!

Намери в мола