Звездата си ти!

Звездата си ти!

22.12.2016

фотография Диляна Флорентин
стайлинг Антония Йорданова
грим и коса Слав
модели Зорница и Жак@Ivet Fashion

Често пъти се спираме на класически подаръци – от тези, които съвместяват реална и сантиментална стойност. Такива, които ще напомнят точно за тази година, за този празник, за този миг – за някои са клише, за други засвидетелствано отношение, понякога, съпътствано и от символика. Следващата селекция е за последните, за да направят прехода от старата към новата година незабравим!

Някои дами никога не изневеряват на готовите сетове от поне два типа аксесоар, които най-често включват именно колие и обеци. Хубавото при тях е, че този избор им осигурява сигурна и добра комбинация, но и опцията да ги носят по отделно в зависимост от тоалета и цялостния стайлинг.

Обеци, 230 лв. и колие, 390 лв., двете SWAROVSKI, топ MARCIANO GUESS от SCANDAL, 292 лв.

Факт е, че мъжете нямат богатия избор от допълнения, на които се радваме ние жените, затова често пъти портфейлът не е просто необходимост, а въпрос на вкус, класа и е част от малкото задължителни аксесоари към мъжкия стайлинг. Спирайки се на такъв подарък няма да изненадате, но ще направите впечатление с отношението към детайли като модел, цвят, тип кожа, специфика на текстурата, затова е важно да познавате добре този, на когото ще правите изненада.

Поло TEODOR, 69.99 лв., портфейл BOND от ESTIL, 55 лв.,часовник CANDINO от JULIANY, 625 лв.

През последните години етно заемките и идеята за всевъзможни амулети и енергийно влияние на определени камъни и символи, доведе до голям интерес към бижутата с такава концепция. Това е чудесна възможност да зарадвате запалените по тях дами с поредния елемент от колекцията, която вероятно старателно изграждат.

Рокля DAPHNE , чанта ЕSTIL, 49 лв.,  пръстени, от 233 лв. до 252 лв. и гривни, PANDORA

 

3

Ако имате по-екстравагантна приятелка или любима едва ли ще ви е трудно да разпознаете най-нестандартното и добро решение. Освен по обувките е знайно, че жените залитаме и по чантите и никога не притежаваме достатъчно, затова и изборът на още един необичаен модел винаги ще бъде бурно приветстван. Този сезон капсите, камъните и блясъкът генерално са характерни не само за тренди дрехите, но и за актуалните допълнения към визията.

Чанта MOBO SHOP, гривна CK от JULIANY, 293 лв., часовник CERTINA, 1685 лв.

Когато дамата, на която ще правите подарък ви е близка до толкова, че знаете любимите и марки и предпочитания, то вие нямате дилема – избирате най-атрактивното от сезонната колекция на фаворита и знаете, че тя ще оцени факта, че сте забелязали какво я радва и не рискувате с излишни експерименти.

Сако ANDREWS LADIES, 140 лв., колие и часовник JUST CAVALLI от TIMELAND

Часовникът е другият важен елемент от социалния статут на всеки мъж. Излишно е да се заблуждаваме, че марката не е от значение, но разбира се механизмът и дизайнът също не са неща, с които може да се направи компромис. Поради тази причина всяка година най-добрите в сферата предлагат нови подобрения от всякакъв характер, а от вас, от възможностите и познанията ви, зависи и избора ви.

Риза PIERRE CARDIN, 135 лв., часовник TISSOT от JULIANY, 1663 лв.

 

Какъв часовник да изберете подсказва и самият мъж – ако е по-спортен и екстремен тип, можете да се спрете на по-смел модел, съчетаващ функции и дизайн от нестандартни материали. Неслучайно тук на помощ идва и концептуалното разграничаване на часовниците в подколекции, така че със сигурност ще се ориентирате лесно и според търсенията си.

Часовник MASERATI от R.E.D.S., 448 лв.

Ако не търсите само ефектно бижу, а такова, което да е истински ценно, то тогава не е нужно да е твърде помпозно и масивно. Колкото по-изискано и дискретно е, толкова по-добре. От колко елемента ще се състои подаръкът е въпрос на избор, но имайте предвид, че когато говорим за бижута с благороден характер дори и най-семплия елемент ще демонстрира отношение.

Боди „Стилна жена“, 62 лв., колие (голямо), 110 лв., колие (малко), 106 лв., обеци, 58 лв., трите от R.E.D.S

И когато говорим за символика в подаръците-аксесоари, пръстените сякаш будят най-много емоции, понякога и противоречиви. Сигурни сме, обаче, че спирайки се на такъв подарък нямате съмнения, че той ще донесе само щастие и правилно разбрано послание.

В случай, че е просто подарък за жена, която разбира и следва тенденциите, не забравяйте, че продължава тренда да носим голямо количество пръстени, смело разпръснати на различни нива на пръстите, по възможност и на двете ръце.

Пръстени TI SENTO от TIMELAND, чаша (заек), 29 лв. и чаша (козел), 39 лв. от DENIX

Намери в мола