Пим & Пам ви очакват в Mall Plovdiv

Пим & Пам ви очакват в Mall Plovdiv

20.12.2016

За първи път в Пловдив Пим & Пам предлагат на пазара френските марки  Doudou & Compagnie и Histoire d’ours. Заповядайте на най-новия щанд в Mall Plovdiv, за да се докоснете до един свят на мекота, детски мечти и спомени!

„Doudou et Compagnie“ е френска марка основана през 1985 г. От малък семеен бизнес се е превърнала в световен лидер в индустрията за меки пухкави играчки. Фирмата е лидер на френския пазар за меки играчки и призната марка в световен мащаб. Doudou & Compagnie са продали повече от 3 милиона продукти за деца в повече от 4000 магазина в цял свят.

Всеки продукт е проектиран и тестван от екип от талантливи дизайнери и шивачи, които избират нови и по-меки тъкани с модерни цветове. След завладяването на европейския пазар марката е в процес на разработване на нови пазари в Америка, Япония, Тайван и Малайзия.

История за мечета Histoire d’ours
Играчките Histoire d’ours са толкова пухкави – създадени за гушкане и ще оживеят във въображението на всяко дете.

Историята за мечета е създател на мечти. Мечетата заемат видно място в света на детето. Те се предлагат в различна цветова гама, съобразена с предпочитанията на детето: бял, кафяв, черен или млечен шоколад. Имената на продуктите пренасят в един вълшебен свят. Те предизвикват асоциации от нашето най-ранно детство. Мечетата са бъдещият приятел на детето. Те са меки като възглавничка, ласкаят детето и са неговият най-близък приятел, когато мама не е наблизо.
На 3-годишна възраст, мечетата се превръщат в довереник, на който детето споделя своите тайни, страхове и радости.

Традиционно френско ноу-хау

Голямата сила на Doudou et Compagnie е базирана на традиционното френско ноу-хау, признато в цял свят за своето качество и иновации. Всяка играчка е замислена в град Taverny, близо до Париж от талантливи дизайнери и шивачки.

Вълшебна комбинация

Успехът на Doudou et Compagnie е комбинация от изпитани рецепти, подправени с добра доза модерност. Стремежът към високото качеството на продуктите и спазването на традицията, несъмнено са основните съставки на тази вълшебна комбинация.

Сигурността е основен елемент, на който дизайнерите се базират при създаване на Дуду. Накрая, но не на последо място, Doudou et Compagnie провежда редовни срещи с деца, майките и бабите им, за да тестват нови продукти и обсъдят очаквания.

Дуду етикет за безопасност и качество

Всички Дуду артикули притежават стандарт за безопасност CE и са напълно адаптирани за малки деца. Те могат да бъдат «смукани», «разтегляни» или «гушкани», без да се деформират и без риск за малките им собственици.

Дуду са леки и мекички, с форми и текстил, предназначени да се харесат на децата, а също така и да отговарят на изискванията на родителите. Те са ултра устойчиви и придружават детето в продължение на години!

Ролята на Дуду

Дуду придружава детето всеки ден, помагайки му да преодолее раздялата с родителите си, когато трябва да отиде на ясла или детска градина или просто, когато е време за Сънчо.

На щанда ще откриете също детските прибори за хранене Eat4Fun и принадлежности, предназначени да превърнат не толкова лесното хранене на децата в забавно приключение. Храненето придобива съвсем нов смисъл, когато децата се забавляват.

Пим & Пам ви очакват!
www.pim-pam.bg

Намери в мола