Ранно пазаруване в Tempo Sport & Tempo Casual

Ранно пазаруване в Tempo Sport & Tempo Casual

26.10.2016

Този петък, 28 октомври е денят на известното Ранно пазаруване в магазини Tempo Sport&Casual. Всички артикули на световните марки, които предлага веригата, ще бъдат намалени и колкото по-рано пазаруват клиентите, толкова по-голяма отстъпка ще получат от етикетната цена.

От 7.00 до 7.59 часа сутринта отстъпката ще бъде 30%, в осем ще намалее на 25%, от 9 до 9.59 часа – 20%, и накрая от 10 до 10.59 часа намалението приключва с -15%. Акцията ще обхване всички марки и стоки в магазините – Tempo Sport със своите Nike, LeCoqSportif, Kappa, Diadora, NorthFinder, Converse, EA7, и Tempo Casual със модните лидери Rifle, Lee, Wrangler, US Polo, Imperial, Please, Met, Lacoste. А за ранобудните клиенти, които направят сметка над 1200 лв. между 7.00 и 7.59 ч., отстъпката ще бъде 40%.

По традиция, Tempo Sport&Casual обявява национален ден за „Ранно пазаруване“ в определена сутрин всяка есен, още преди Коледните намаления и Черните петъци, които вече правят и търговците на стоки у нас. Акцията се провежда едновременно, в избрани магазини на верига Tempo Sport&Casual, в цяла България. Целта на магазини Темпо е да направят продуктите си достъпни за максимално голям брой хора, които да имат възможността да се докоснат до качеството на световните марки, които предлагат. Това нестандартно предложение е насочено към всички ранобудници, които нямат търпение да чакат сезонните разпродажби, а искат да пазаруват изгодно. Освен това, акцията винаги се обявява един ден по-рано и трае само няколко часа. Това е така, защото се търси ефекта на изненадата, с което всички ще имат равен шанс за изгодно пазаруване в този ден. Затова е и условието – колкото по рано станете, толкова по-изгодно ще купите!

Важна подробност, която веригата обяви е, че в деня преди Ранното пазаруване всеки клиент има право да посети магазина, включен в акцията, да избере и запази желаната от него стока предварително. Запазените артикули могат да бъдат закупени и изнесени от магазина само по време на Ранното пазаруване.

За повече информация: ranno.tempo-sports.com

Намери в мола