Количката на щастието в Mall Plovdiv

Количката на щастието в Mall Plovdiv

25.03.2016

Тази пролет Mall Plovdiv разцъфтя в цветовете на любовта. Но пролетта донесе не само прекрасната ни нова визия, а и много вълнуващи изненади. А те идват с една много специална количка, която сигурно вече сте виждали на различни места из мола. Нейната задача е да създава добро настроение и да носи подаръци и неочаквани изненади. Така че, ако видите количката с белите гълъби, не я подминавайте, а открийте сами какво ви носи. Запознайте се с нашия винаги усмихнат продавач на щастие и разберете каква изненада ви е приготвил.

Количката на щастието е символ на новия облик и мисия на Mall Plovdiv. А каква е тази нова мисия ли? Ами да ви донесем неочаквано щастие. Просто така. Без причина и повод. Без да искаме нещо в замяна. Освен да се усмихнете и да запомните този ден с това, че ви се е случило нещо неочаквано, но прекрасно. И може би… да предадете доброто настроение нататък.
И не забравяйте: Love is mall around. Така че се оглеждайте. Количката на щастието може да е зад ъгъла и да ви носи някоя приятна изненада.

Намери в мола