Ухото на желанията те слуша

Ухото на желанията те слуша

15.03.2016

Знаем, че имаш много любими обекти в Mall Plovdiv, Ухото на желанията е готово да чуе кой е най-любимият ти и да ти подари ваучер за пазаруване от него.

Ела от 15 март до 3 април в мола и открий Ухото на партерния етаж. Застани на обозначеното място и му кажи ясно и отчетливо трите си имена, възраст, телефонния си номер и името на любимия ти търговски обект (без заведенията за хранене и банките) в Mall Plovdiv. И това е. Ухото ще запише всички. С томбола ще изберем 10 от всички, които ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 500 лв. в търговския обект, който са посочили като техен фаворит. Печелившите ще бъдат обявени на 5 април. Ако спечелиш, ще можеш да използваш ваучера си еднократно от 6 до 22 април в любимия си магазин. Виж всички правила на промоцията тук.

Колкото и да се стараем да бъдем рационални, накрая винаги купуваме със сърцето. Затова и такива уж несвързани с покупката неща като качеството на обслужване, приятния вид на магазина и имаше ли опашка пред пробната всъщност имат голямо значение върху крайния резултат.

Всяко от тях, плюс още безброй други дреболии, различни за всеки човек, изграждат нелогично емоционалната връзка, която имаме с местата, от които си купуваме неща. Ден след ден, малко по малко, докато накрая се окаже, че сме способни да посочим един магазин и да кажем „Ето този ми е любимият!“

Затова и не искаме да се замисляш особено. Искаме да чуем името, което първо ти дойде наум, докато четеше тази новина.

Стискаме ти палци и те слушаме внимателно с наострено ухо.

Намери в мола