Свети Валентин и златните правила на магазини Seven Seconds за подбор на неустоимо бельо

Свети Валентин и златните правила на магазини Seven Seconds за подбор на неустоимо бельо

13.02.2016

Задължителен елемент е черната дантела. Тя е едновременно изискана, предизвикателна, елегантна и придава много еротично излъчване. Прекрасното е, че отива на всяка жена и прави чудеса с фигурата. Инвестирайте в черен дантелен комплект и още два-три чифта бикини, които да си отиват със сутиена. И не забравяйте да внесете пикантност във визията си с чифт секси жартиери.

Не разчитайте на етикета с размера. Не си купувайте бельо, ако не сте го пробвали преди това! Бъдете внимателни, ключът е в подходящия размер и кройка, които рядко можете да определите само по етикета.

Разнообразете с цветове и материи. Заложете на свежите цветове и разнообразието в материите. Те създават настроение и определено предизвикват интерес у партньора ви. Не се ограничавайте само с черна дантела, прибавете и други цветове, които ще придадат игриво настроение между завивките.

Няма нищо по-подходящо за Свети Валентин от колан и жартиери. Носете ги по френски – бикините над колана и жартиерите. Изискано и много еротично. Определено ще направите партньора си щастлив.

Не създавайте граница между красивото и удобното. Преди всичко бельото трябва да бъде удобно и практично. Старайте се винаги да избирате хубаво бельо. Изисканите бикини и сутиени са символ на женствеността, затова не бива да ги подценявате, просто защото не са видни за хората навън. Осигурете си щастие и лукс, с което ще привличате мъжете.

Намери в мола