Свети Валентин за момичета

Свети Валентин за момичета

10.02.2016

Уважаеми дами, това е текст, който ще ви помогне да изберете правилния подарък за 14 февруари. Надяваме се да ви е полезен или поне – забавен.

Отново е онзи момент в годината, в който голяма част от населението се присеща за съществуването на любим човек. Или не, не просто любим човек, а Любимият човек. Тази част от населението ползва четиринайсети февруари много практично и година след година се втурва в последния момент да търси „нещо“, с което да покаже на въпросния любим, че същият е обект на чувства и романтика. Амбулантните търговци вадят от шкафа надуваемите розови сърца, списанията се заравят в онлайн базите данни със снимки на кученца с червени шапки, а телевизиите се надпреварват да канят събеседници, които да изяснят доколко има конфликт и  доколко – съвместимост между сърдечните теми и винарската промишленост.

Вие разбира се не сте от тази част на населението. Знаем, че сте внимателна и грижовна към своята половинка през цялото време, а Свети Валентин е просто още един повод за радост и приятни емоции между вас. Но дори и най-организираните и креативни личности могат да изпаднат в нелепо затруднение с избора на подходящ подарък. Не, сериозно – то не бяха коледи, нови години, имени дни, рождени дни… А и като ги знаем тези половинки колко са капризни и специфични и как никога всъщност не искат подарък, но пък след като го получат, ако се окаже, че е подходящ, му се радват като малко детенце… С две думи – сложна работа. Ето защо тук сме подбрали няколко общи стандартни типажа – за вас, скъпи дами, остава само да класифицирате своя обект в една от категориите и да изберете правилното решение.

Геймърът

Свети Валентин за момичета

Започваме с един от най-трудните типове. Ако си имате в живота един такъв, знаете за какво говорим – той е внимателен, отзивчив и разговаря с желание по различни теми… през десетте минути в денонощието, в които не играе. Вашият случай е подобен? Вие сте една силна жена и заслужавате нашите адмирации. Знаете, че геймърството е нещо, срещу което няма смисъл човечеството да се бори, а напротив, трябва да го подкрепи по своему и съответно – да осъществи незабелязано влияние, като го канализира и насочи в правилната посока.

Перфектният подарък за вашият човек е специална геймърска мишка. Той най-вероятно вече има две, но важен е жестът, а от друга страна при истинския геймър единствено небето е лимитът на ъпгрейд на машината.

Елате в магазин Pulsar, където можете да получите компетентно мнение.

Спортният тип

Свети Валентин за момичета

Здрав дух, в здраво тяло, нали така. Преди всичко – поздравления, ако вашият случай е тук. Дори и на моменти да ви писва от специалния му режим от шест сурови белтъка без жълтъците за закуска, по-добре е да кисне вечер във фитнеса, отколкото да кисне вечер в кръчмата. Понеже е ясно, че все някъде трябва да кисне от време на време, докато вие се занимавате с нещо важно, което той няма капацитета да разбере.

Можете да му подарите дъмбели (в спортния ни магазин ще ви обяснят) – тук обаче има риск да се застоява вкъщи повече от нужното, когато се сдобие с подръчни средства за тренировка. Затова ви предлагаме и алтернатива – спортни обувки за бягане. По този начин ще си гарантирате няколко часа спокойствие в неделя сутрин.

Практичният мъж

Свети Валентин за момичета

Не е лесно да угодиш на този тип мъже. Обект на техните интереси често е ЦЯЛАТА вселена или поне онази част от нея, в която може да се намери добра бургия за пробиване на бетон. Литературните познания на вашата половинка се свеждат до каталозите на Практикер и брошурите за потребителски кредит. Но пък в хладилника ви винаги има добра немска бира на добра цена и кранчето в банята никога не капе. Знаем за какво говорите. И знаем какво ви трябва.

Заповядайте в магазин ART 93 и изберете – портфейл, колан, ключодържател – изобщо всички онези неща, за които той се сеща, но пропуска заради други приоритети.

Изисканият

Свети Валентин за момичета

За да бъдеш изискан, трябва да изискваш – най вече от себе си. И това е признак на себеуважение, а народната мъдрост казва, че ако се обичаш, и другите те обичат. Изисканият мъж държи на външния си вид, без това да е задължително нещо, на което робува. Няма значение дали е небрежно елегантен и подбира внимателно местата, на които да са скъсани панталоните му, или пък е готов да унищожи човечеството, ако на костюма му се появи невидима за простото око капчица сос винегрет – във всеки случай изисканият мъж трудно би приел дрехи и аксесоари от друг, освен от някого, когото смята за още по-изискан мъж от себе си.  Което пък е толкова рядка ситуация, че направо отива към статистическата грешка. Затова, нашият съвет е – момичета, подарете му парфюм. В най-лошия случай ще го ползвате, за да почиствате монитора на лаптопа с него. Смятаме, че не е нужно да ви упътваме към магазините ни за козметика – вие си ги познавате добре.

Интелектуалецът

Свети Валентин за момичета

Нормална вечеря. Чинии с боб, хляб. Небрежен разговор, който се върти около фундаменталната дихотомия на централната метафора на авангардната финландска поезия от двайсетте. Ясно – тук изборът е лесен. Електронната книга е чудесен артефакт, който ще накара вашият любим да изцвили от радост при мисълта, че ще може да носи в чантата си цялата библиотека, както си е мечтаел още като пъпчив тийнейджър. Ако пък е от типа, който не може да прескочи сетивния елемент в общуването си с текста и има нужда от шума на разлистването и миризмата на мастило, за да разбере какво пише в книгата – в нашите книжарници все още могат да се намерят достатъчно прекрасни екземпляри на хартиен носител.

Шегаджията

Свети Валентин за момичета

„Виж какво, скъпа, когато един мъж каже, че ще поправи закачалката в коридора, той ще го направи. Не е нужно да му напомняш всеки шест месеца.“ Разбрахме веднага – вашият човек е шегаджия. Това е страхотно, наистина, Айнщайн още е казал, че всичко е относително, а кои сме ние, за да противоречим. Казано по друг начин – животът става много по-спокоен, когато ежедневните проблеми се посрещнат с усмивка. Те, проблемите така или иначе няма да избягат, но могат да се превърнат или в причина за скандал, или в повод за веселба – всичко зависи от подхода. Покажете му, че сте на неговата вълна с един весел подарък, например смешни боксерки, които той няма да закъснее да ви демонстрира гордо още същата вечер.

Музикантът

Свети Валентин за момичета

Има два вида музиканти – музиканти, които се занимават с музика и музиканти, които искат да се занимават с музика. В първия случай човекът говори някакви странни неща, като субдоминанта, септакорд или миксолидийски лад. Във втория – човекът си е нормален човек, но има склонността да притежава маракаси и джембе, които ползва по време на годишните вечерни сбирки на съучениците си. И в двата случая обаче музиката му е страст и му носи дълбоки вътрешни преживявания, които немузикантът не може да разбере напълно. И в това им е чарът, възползвайте се и му подарете музикален аксесоар – за предпочитане такъв, който ще му позволи да се радва на музиката си спокойно, без да ви причинява главоболие. Като например слушалки от магазин iAbalka. Или – хайде, от вас да мине – блутуут колонка от Handy.

Технологичният

Свети Валентин за момичета

Момченцата се справят по-добре с фината моторика от момиченцата. Факт. Впоследствие това се транспонира върху уменията им за успоредно паркиране и силно любопитство към новите технологии. ВСЕКИ мъж изпитва необяснимо привличане към дейности, като разглобяване на повредени прахосмукачки, разглобяване на бавни лаптопи, разглобяване, ако щеш, на стари библиотеки. Към разглобяване предимно. По-малка част от мъжете притежават съответната страст към сглобяването на вече разглобеното. Ето тази част от тях ние наричаме технологичните. Те ще ви бъдат безкрайно благодарни, ако им подарите нов обект на изучаване – например smart часовник. Ще си гарантирате семейна хармония, поне за десетте минути, докато разбере кое бутонче какво прави. А чувството на радост, което ще наблюдавате, когато половинката ви открие, че „ето това тука като го натиснеш и джаджата започва да квака като жаба“, например, е просто неописуемо. Нали така, уважаеми дами.

Намери в мола