Игри за напреднали

Игри за напреднали

08.02.2016

Селекция и текст: Антония Йорданова
Фотография: Диляна Флорентин

Изборът на бельо сякаш винаги е бил сред най-трудните , а често и неуспешни избори, които ни се налага да правим като жени. Колкото и да е трудно да признаваме тежката зависимост към тенденциите, а и към всичко , което повече харесваме, отколкото съобразяваме със себе си , бельото в гардероба сякаш най-често издава тези факти, а всъщност изисква най- много внимание.

Всички ние имаме своите персонални особености и би трябвало именно те да бъдат на преден план, особено когато сме наясно, че искаме не само да зарадваме себе си, но да погалим сетивата и на любимия човек.

Традиционно преди най-романтичния празник правим преглед на най-актуалното при бельото, с намигване към най- важното, което трябва да имате предвид, преди да посегнете към него.

Боди

Бодитата имат особено полезна и практична функция- освен като бельо, те могат да бъдат важна и реална част от стайлинга. Някои модели са, разбира се за изначално практична употреба, като тези, които стягат и моделират фигурата или семплите варианти, които допринасят за топлината и комфорта в по-студените месеци. Ние, обаче поставяме фокус на тези, които съвместяват полезната страна на нещата с доза неповторим шик и класа. Тези, които са създадени точно, за да изложат на показ най-доброто, с което разполагаме и да привлекат погледи на възхита към нас.

Бодито през тази пролет е съчетание от ретро шик и необятна фантазия-нежна дантела среща мек тюл в съвременни кройки, за да бъдат завършени от деликатни акценти. В повечето откриваме неприкрита доза провокация, но с усещането за мярка и елегантност, в които вярваме ще постигнете търсения ефект, без да се притеснявате от този факт.

Позволете си да погледнете на бодито като на топ или риза и потърсете подходящата комбинация от пола, панталон, а защо не и костюм, с който да изградите балансирана визия. Със или без  ръкави, в повечето случаи бодито е достатъчно вталено и с поставен акцент на истинската талия, така че избирайте долна част, която да бъде в тон или в телесен цвят. Ако бодито е с гладка , но прозрачна повърхност можете да изберете и изцяло прозрачен сутиен. Ако обаче сте се прели на дантелено и детайлирано боди е добре да сте по-умерени в избора на долния слой и той да бъде гладък. Най- смелите могат да експериментират с две бодита едно върху друго.

И през този сезон най-лансирани са моделите в черно, екрю и приглушено червено.

Сутиени

Продължава вниманието върху ретро заемките , което обяснява и  честото „залитане“ към така наречените бриджитки , флорални дантели и малките, кокетни панделки , които нежно стоят върху презрамките на горните части. Въпреки това, съобразявайки се с важните, но водещи в избора различия водещите марки предлагат и класически модели , както популярните пуш-ап / повдигащи / варианти .

Най-облагодетелствани от ретро влиянието са дамите с много малък и тези с по-голям бюст. Първите могат да се възползват от нежните „триъгълници“, които са много красиви, но крайно неподходящи за по- тежък бюст, а вторите от изключително сластните меки чашки, които изглеждат особено привлекателно и в „балконетте“ вариант.

Както при бодитата , така и тук правят впечатление комбинациите от плътно и прозрачно и разбира се голямото разнообразие от деколтета, които пък са съобразени с тези при горните дрехи.

Ако планирате да впечатлите с гол гръб или силно изрязване откъм гърба се възползвайте от сутиените с ниско закопчаване или изберете бриджитка със свалящи се презрамки. Важното е никога да не прибягвате до силиконови презрамки или силиконово удължение отзад.

При долните части , разбира се също не липсва разнообразие , но там определящ е личният комфорт, съчетанието със стила на сутиена и не на последно място съобразяването с материала и кройката на полата или панталона отгоре.

Финални акценти

Нищо не би било същото без малките помощници за абсолютен комфорт и самочувствие! Когато застанете пред огледалото и сте почти готови идва време за сладките финални акорди от блясък и аромат- откритата шия подсказва, че се нуждаете от чифт разкошни обеци или нежна огърлица, а дантеленият ръкав изисква блестящ пръстен на красивите ви ръце.

От часовник нямате нужда! Той и без това ще ви подари нов, още по-красив от този, който имате! А за най- неустоимия аромат няма да ви съветваме – сигурни сме, че вие най-добре знаете какво ще го остави опиянен!

BAILMAIN, EXTATIC edp 90 ml, 176 лв. от Beauty Zone

Игри за напреднали

BOUCHERON, QUATRE pour femme edp 50 ml, 118 лв. от Beauty Zone

Игри за напреднали

DOUGLAS MAKE UP, лак за нокти NAIL POLISH, промо цена 4.79 лв. от Beauty Zone

DOUGLAS MAKE UP, лак за нокти NAIL POLISH, промо цена 4.79лв. от Beauty zone.

DOUGLAS MAKE UP, Глос за устни LIP SHINE, 19.99 лв. от Beauty Zone

Игри за напреднали

DOUGLAS MAKE UP, червило LIPSTICK SHINE, 24.99 лв. от Beauty Zone

Игри за напреднали

Pandora drops

Игри за напреднали

Pandora PETALS LOVE

Игри за напреднали
Боди H&M, 44.99 лв. 

Игри за напреднали

Боди H&M, 44.99 лв. 

Игри за напреднали

Боди H&M, 44.99 лв. 

Игри за напреднали

Обеци Мorellato, 98 лв. от Reds Jewelry

Игри за напреднали

Обеци Еngelsurfer, 158 лв. от REDS Jelewry

Игри за напреднали

 

Сутиен H&M, 17, 99 лв. 

Игри за напреднали

Сутиен H&M, 24, 99 лв.

Игри за напреднали

Сутиен H&M, 24, 99 лв.

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

 

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

Игри за напреднали

Сутиен Triumph

Игри за напреднали

 

Часовник Galliano, 338 лв. от REDS Jewelry

Часовник Pepe Jeans, 279 лв. от REDS Jelewery

Игри за напреднали

 

Намери в мола