TOM TAILOR КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2016

TOM TAILOR КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2016

02.02.2016

През лятото естествено е да сме привлечени от големите метрополиси по света – Стокхолм, Лисабон, Бостън или Берлин, Tom Tailor е навсякъде.

Колекциите ни улавят кежуъл и градския стил на свежите цветове и игривите детайли. Синьото е водеща тема, представена във всеки нюанс. Летните бели и бежови тонови разчупват и най-класическия вид.

За дамите комбинираме леки ленени материи с актуални принтове и неангажиращи кецове. Свободните кройки се съчетават с флорални мотиви, и допълват от класически модели, а за хладните вечери се появяват и екзотичните плетива в стил кимоно.

Мъжете задължително трябва да заложат на денима – независимо дали е яке или панталон, най-градската материя придава модерен блясък на всеки аутфит. А в комбинация с риза на райета и кецове, градският стил настъпва с комфортна крачка в топлите нощи.

Независимо къде ви отнесе това лято, Tom Tailor ще се погрижи да бъдете винаги подготвени. На разходка в Стокхолм, на сладолед в Лисабон, разглеждайки забележителностите на Бостън или купонясвайки в Берлин – #Everywearyougo – където и да сте , ние ви следваме.

 

Намери в мола