Какво те очаква в новия брой на списанието на Mall Plovdiv

Какво те очаква в новия брой на списанието на Mall Plovdiv

25.09.2015

През октомври ще можеш да вземеш списанието на Mall Plovdiv от всеки етаж – безплатно. На страниците му ще видиш, как Духът предизвиква Материята и от това се ражда една епична битка, в която по-силният ще победи.

Съревнование между модните тенденции за есен-зима няма, защото предложенията на модния ни стилист Антония Йорданова са еднакво силни както за дамския гардероб, така и за мъжкия и детския.

Как силата на въображението извисява духа над материята ще усетиш в разговора ни с Виктор Жостов, организатор на една изненадваща ролева игра – ЛАРП, в която самият ти си един от персонажите.  Подробностите те очакват в интервюто Игри на светове. Представяме ти и две набиращи сила практики за укрепване на духа чрез максимално натоварване на тялото – кросфит и стрийт фитнес. След треската за спорт заслужено възстановяваме силите с най-доброто средство – десет минути лежане в Люлката на духаАйляк Хамак. Следва храна за духа – история за мечтата като двигател на едно истинско геройство – спасяването на стар лондонски театър. В главната роля е Кевин Спейси, който доказва, че всичко е възможно, когато Героите не са уморени.

Очаквай и още интересности, които вярваме, ще изчетеш на един дъх.

Намери в мола