За Нас

Mall Plovdiv е първият в Пловдив и региона модерен търговско-развлекателен център със супермаркет, над  110 търговски обекта, мултиплекс, заведения за бързо хранене, кафенета и ресторанти, подземен и наземен паркинг.


Тук разполагате със супермаркет, клонове на банки, мобилни оператори, химическо чистене, аптека, книжарница, ресторанти и заведения. Тук се намира и мултиплексът Cinema City с 11 кинозали.


Mall Plovdiv променя завинаги облика на града като го прави европейски и модерен. Той изменя навиците на пловдивчани и гости на града като им дава възможност да прекарват свободното си време по един нов, различен начин.


Построен върху 45 хил. кв.м разгъната застроена площ и локализиран в близост до центъра на града Mall Plovdiv се старае да гради нова култура на обслужване, заедно с представителите на търговските обекти, предлагащи разнообразие от мода, услуги и забавления за всеки член от семейството.


Mall Plovdiv се намира в западната част на града, на кръстовището на бул. "Свобода" и ул. "Перущица". Разстоянието от главната пешеходна улица е 2.5 км - около 10 минути път с кола и 20 минути пеша от центъра на града.


Mall Plovdiv разполага с безплатен надземен и подземен паркинг за над 650 автомобила. Работното време за посетители е от 10:00 ч. до 21:00 ч., 7 дни в седмицата.


Мисията на Mall Plovdiv е да създава настроение чрез една уникална атмосфера, в която престоят на посетителите да се превърне в невероятно изживяване за тях. Докато си почиват от разходката по магазините, пловдивчани и гостите на града могат да изпият любимото си кафе или да изгледат поредния вълнуващ филм, а за най-малките сме предвидили истинска приказка в детския ни кът.


Описание на проекта:
Парцел: 17 000 m2
РЗП: 51 000 m2
Отдаваема площ: 22,000 m2
Търговски обекти: 110
Паркоместа: над 650
Инвестиции: над 50 милиона евро
Открит: 19 март 2009 г.